Photo: Screenshot

REGIJA BRUJI O POTEZU GOLMANA DINAMA: Trener iznio žestoke optužbe na njegov račun!

Autor: Matija Majdak

Nevjerojatna dva gafa u malo više od mjesec dana u utakmicama druge srpske lige napravio je golman Dinama iz Vranja Miroslav Orlić.

On je sredinom listopada u utakmici protiv Železničara zabio nevjerojatan autogol kada je u pokušaju da baci loptu istu ubacio u vlastitu mrežu.

Novi gaf dogodio mu se proteklog vikenda kada je ispustio loptu koju je već imao u rukama te je tako poklonio pobjedu Zemunu 3:2.

Trener Dinama Dragan Antić najavio je tužbu protiv svog golmana.

“Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je uhvatiti loptu kod trećeg gola, ali namjerno ju je ispustio. Nemoguće je da je to napravio slučajno, namjera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ako je sudjelovao u prljavim radnjama”, rekao je Antić za Sportski žurnal.

“Dinamo je sigurno čist klub, bez mrlja i nećemo dozvoliti da netko prodaje i namješta utakmice, a da klub zbog toga ispašta. Orlić je suspendiran i tužit ćemo ga.”




Antić je Orlića branio nakon prvog gafa.

“Branio sam ga tada, smatrao sam da se to moglo svakom dogoditi i da se greške događaju, ali nećemo dozvoliti da zbog njega ismijavaju klub. Ono što je napravio u Zemunu je bruka i sramota za nogomet, kao da nije htio braniti. Svi se borimo za Dinamo, dugi niz godina bavim se trenerskim poslom, ali još nisam doživio da igrač samovoljno napusti teren. Nije se ni vratio s momčadi, već je pobjegao.”

“Nemamo sreće s golmanima, sada smo saznali da i Orlić ima probleme s kockom. Kao klub smo nemoćni, jer je očigledno da postoje igrači bez morlnih načela i obraza”, zaključio je Antić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.