NEVIĐENI BEZOBRAZLUK: ‘Iznajmljivači punu cijenu smještaja naplačuju čak i dojenčadi!’

Autor: MiMi

Sezona još nije pravo ni počela, a iznajmljivači smještaja na Jadranu već su počeli demonstrirati svoju bahatost, bešćutnost i aroganciju. Većina njih, izgleda, normalnim smatra naplaćivanje smještaja dojenčadi mlađoj od dvije godine. Iako svi u Hrvatskoj cvile kako izumiremo i kako se ne rađa dovoljno djece te vape za demografskom obnovom, sve to pada u vodu kada je dobra zarada u pitanju.

Većina Hrvata ne može si priuštiti godišnji u vlastitoj domovini, a ako to požele, platit će punu cijenu smještaja čak i za svoje najmlađe članove obitelji. Pri tom kod sugrađana koji imaju sreću da žive kraj obale neće imati dobar tretman jer Hrvati spadaju među siromašnije goste na Jadranu stoga nisu baš dobrodošli.

Facebook stranicu Apartmani 2018. Tražim/Nudim u subotu je zapalila objava jedne ljutite majke koja je  upitala:

Iznajmljivači,  otkad se dijete od 2 godine računa kao osoba?“, napisala je ljutita majka, a njeno je pitanje izazvalo velik broj reakcija.

I dok su zgranuti roditelji stali na njenu stranu, najveći broj iznajmljivača naplaćivanje smještaja dojenčadi smatra normalnim, dok u većini hotela, čak i onih najskupljih, djeca do 2 godine imaju besplatan smještaj. Neki hoteli tu su granicu produljili i do šeste godine djeteta.

Pogledajte reakcije:







Autor:MiMi
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.