Robert Anic/PIXSELL

‘PROPISI O METODAMA I SREDSTVIMA RADA UDBE I KOSA’, Leljak predstavlja novu knjigu

Autor: Dnevno.hr

Roman Leljak odgovarat će i na pitanja o svomu vještačenju u sudskomu postupku protiv Perkovića i Mustaća.

U petak 26. 8. 2016., u  11. sati, u Europskomu domu u Zagrebu, Juršićeva 1. bit će predstavljena knjiga slovenskog istraživače Romana Leljaka “Propisi o metodama i sredstvima rada UDBE i KOSA”. Knjigu će, uz autora predstaviti dr. Josip Jurčević i drugi gosti.

Roman Leljak je svoj publicistički  rad započeo  1989. godine, kada je, nakon otkrivanja Hude Jame, objelodanio knjigu Teharske žive rane. Dosad je napisao 48 knjiga o povijesti.  U posljednje doba poznajemo ga po radovima i knjigama u kojima je prozivao bivše udbaše za kaznenu odgovornost, zbog ubojstava,  koje su izvršili u zapadnoj Europi.

Roman Leljak odgovarat će i na pitanja o svomu vještačenju u sudskomu postupku protiv Perkovića i Mustaća.

U knjizi Propisi o metodama i sredstvima rada UDBE i KOSA sabrani su svi propisi, koji su omugućili rad UDBE i KOSA, od 1944. do 1990. godine. Ti su propisi, sedamdeset godina, bili označavani kao najveća državna tajna.  Knjiga ima 1048 stranica A4 veličine a tvrdo je uvezana.

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.