Sanjin Strukic/PIXSELL

ODLUČIO SVIMA OTKRITI KAKVI SMO: Održana promocija knjige dr. sc. Bože Skoke “Kakvi su Hrvati”

Autor: dnevno.hr

Knjiga sadrži izabrane analize i eseje koje je Skoko u proteklih pet godina objavljivao u Večernjemu listu te u još nekim izdanjima, i to u izvornoj verziji, a ne u skraćenoj kako se ponekad objavljivani zbog prilagodbe novinskim izdanjima, te u novoj uređivačkoj opremi koju potpisuje urednik Boris Beck.

Prije par dana održana promocija knjige „Kakvi su Hrvati“ dr. sc. Božo Skoko! Prepuno kazalište Kerempuh ugostilo je renomirane stručnjake i poznavatelje hrvatskog identiteta, ali i popularne zabavljače koji su na duhovit način ponudili odgovor na provokativno pitanje kakvi su Hrvati. Knjigu i autora predstavili su Dražen Klarić, glavni urednik Večernjaka, predsjednik Uprave Millenium promocije Mario Petrovic, te Romeo Vrečko, direktor Fokusa, nakladnika knjige.

Knjiga sadrži izabrane analize i eseje koje je Skoko u proteklih pet godina objavljivao u Večernjemu listu te u još nekim izdanjima, i to u izvornoj verziji, a ne u skraćenoj kako se ponekad objavljivani zbog prilagodbe novinskim izdanjima, te u novoj uređivačkoj opremi koju potpisuje urednik Boris Beck. Šesta je to knjiga profesora Skoke koji na Fakultetu političkih znanosti vodi Odsjek za strateško komuniciranje te se bavi odnosima s javnošću i imidžom država.

Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Promociju je vodila Sanja Doležal, a uz autora su u raspravi o knjizi i hrvatskom identitetu sudjelovali i dr. Robin Harris, povjesničar s Oxforda i bivši savjetnik britanske premijerke Margaret Thatcher, američka književnica Julienne Eden Bušić, profesor Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu dr. Ivo Žanić, direktor korporativnih komunikacija Adris grupe Predrag D. Grubić, te dr. Boris Beck, poznati publicist, profesor i urednik Skokine knjige.

Posebni gosti programa bili su Mila Elegović, Matej Meštrović, Vedran Mlikota, Đani Stipaničev i Miroslav Škoro (službena stranica) koji su humorom, satirom i glazbom ilustrirali hrvatski identitet. MPR+ bio je promotor i organizator ovog događaja

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.