Zdravko Tomac pokušava se vratiti u SDP

Autor: dnevno.hr

Očekivali smo žešću reakciju Tvrtka Dolića, ali je ona izostala. Veli da je sretan kao dijete što se sve tako dogodilo, što je konačno prozvan kao udbaš, i to baš od Zdravka Tomca, koji je 1971. među prvima prešao na "pobjedničku stranu" - to radi cijeli svoj život.

U svome pismu tjedniku 7Dnevno i portalu dnevno.hr naš bivši kolumnist prof. dr. Zdravko Tomac prosvjeduje zbog naših tekstova o Tomislavu Karamarku, a izravno proziva samo tekst Tvrtka Dolića “Vrijeme je da obnovimo ustaški pokret”, koji možete ponovno pročitati na donjoj poveznici i sami dokučiti što to smeta “desničara Zdravka Tomca”.

>>> Vrijeme je da obnovimo Ustaški pokret

Tekst Tvrtka Dolića iz tjednika 7dnevno broj 81 uopće ne spominje Tomislava Karamarka i HDZ, nego kritizira SDP i Zorana Milanovića. Stoga se mnogi naši čitatelji pitaju što stvarno smeta Zdravka Tomca? Tekstovi kritički okrenuti protiv Karamarka i HDZ-a ili ipak oni koji kritiziraju Milanovića i SDP? Vraća li se Tomac u SDP, odnosno u svoju više puta bezuspješno reformiranu Partiju kameleona? Zoran Milanović na sva zvona hvali Franju Tuđmana, a u tjednu pred izbore namjerava pohvaliti i Zdravka Tomca.

“Na stranici 18. i 19. bez upitnika objavljuje se preko dvije stranice naslov ‘Vrijeme je da se obnovi ustaški pokret’, koji se sjajno uklapa u kampanju udbaša koji se najviše vesele kada mogu naći kakve takve dokaze da bi pobjeda Karamarka značila povratak ustaša.” – napisao je Tomac. Pročitajte prozvani tekst Tvrtka Dolića, pogledajte i njegovu opremu u tjedniku 7dnevno, ako ste sačuvali primjerak. Bit će vam posve jasno što to smeta “preobraćenog Zdravka Tomca”.

Očekivali smo žešću reakciju Tvrtka Dolića, ali je ona izostala. Veli da je sretan kao dijete što se sve tako dogodilo, što je konačno prozvan kao udbaš, i to baš od Zdravka Tomca, koji je 1971. među prvima prešao na “pobjedničku stranu” – to radi cijeli svoj život. Svako zlo za neko dobro – Dolić veli da ga susjedi najedanput poštuju. “Svi mi se nešto ispričavaju i iskreno pitaju za zdravlje. Znate, svatko treba kvalitetnu preporuku, a na mene osobno terapijski djeluje sama ta svijet da me prijatelji vide kao dobro umreženu osobu.”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.