TODORIĆU, OVO JE PORUKA ZA TEBE! Pogledaj fotku! (FOTO)

Autor: Zrinka K.

Bravo za ovog Hrvata!

Ivica Todorić  i njegova obitelj svake nedjelje prisustvuju svetoj Misi u crkvi na Šestinama! Dakle, možemo reći da se obitelj Todorić utječe Bogu, ili se tako čini! S druge strane imperija Todorić već treću godinu za redom preko najprodavanijih boca vode u Hrvatskoj, promiče ‘demonske’ poruke hrvatskom narodu! Krenuo je s porukama Paula Coelha, poznatog okultnog pisca, nastavio s porukama nebiblijskih (ezoterijskih) anđela, a završio s porukama Louis Hay,  najprodavanije autorice u svijetu, žene koja je direktno zaslužna za implementaciju i duhovno oblikovanje milijuna ljudi na zapadu u smjeru okultnih, poganskih i spiritualnih duhovnosti koje naposljetku sve dolaze iz istog izvora – sotonizma! Žene koju je New York Times nazvao: Kraljica New Agea!

Zašto Todorić u  nadasve katoličkom, hrvatskom narodu potiče širenje ‘dijaboličnih’ poruka, nije posve jasno! Čini li to iz potpunog neznanja, ili je itekako svjestan svoje uloge unutar ‘dijabolo propagande’, nećemo saznati, ali činjenica je da sve to skupa izgleda kao licimjerje, htjeli mi to priznati ili ne! Toga su svjesni mnogi Hrvati katolici, kojima se demonske poruke na bocama Jane gade, a jedan Hrvat poslao je i poruku Ivici Todoriću, s nadom da će konačno shvatiti što čini, pa će možda iduće godine Hrvatima dati ono što im zaista treba! To sigurno nisu poruke sumnjivih likova sa svjetske pozornice  upletenih u mrežu indoktrinacije svijeta prema zlu, nego poruke Boga, Isusa Krista! Boga koji u Hrvatskoj još uvijek (mnogima nažalost) znači sve!

Pa evo Todoriću, ovo je poruka za vas, s nadom da ćete uvidjeti da se ne može služiti dvojici gospodara, pa makar i iz neznanja!

11924248_1173582395990459_6114011322105635516_n

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.