Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

NIKAD VIŠE ‘ZNA SE’, PREVIŠE SU TAMO ‘ZA SE’: Zašto odustajete? Zašto interese HDZ-a stavljate ispred interesa Hrvatske?

Autor: T. Budak

"Kad ćete Vi gospodo početi promišljati i govoriti kako želite ispred HDZ-ovih postaviti interese Hrvatske i hrvatskog naroda? Nije pojedinac iznad stranke jasno je, ali bome nije niti stranka iznad države i naroda...", kaže Slaviček.

Hrvatski branitelj Mario Maks Slaviček na svom se Facebook profilu kratko osvrnuo na najaktualnija događanja unutar HDZ-a:

“Čitam, shvaćam i “ne mogu vjerovati”….Opet će nas izvarati.
Prateći kandidature za čelo HDZ-a počesto se eventualni ili čak poželjni kandidati pravdaju kako se ne žele kandidirati jer se time štite interesi HDZ-a. Posljednji je to, na moje razočaranje, izjavio dr. Hasanbegović, no i mnogi prije njega. I sve ja to mogu do određene granice razumjeti, no oni ne shvaćaju koliko su ovo prijelomna vremena. Stoga svima njima kazujem slijedeće:

Lijepo je to što se svi povode i pretpostavljaju svoje poteze interesima HDZ-a, no kad ćete Vi gospodo početi promišljati i govoriti kako želite ispred HDZ-ovih postaviti interese Hrvatske i hrvatskog naroda? Nije pojedinac iznad stranke jasno je, ali bome nije niti stranka iznad države i naroda… Neka bude jasno, nisam član HDZ-a ali na njegovu čelu uistinu želim nacionalno osviještenog državotvorca, rodoljuba i domoljuba koji sam nije bio članom Komunističke Partije, članom kojekakvih internacionalnih kvazi organizacija koje predvode masoni i kome to nisu bili niti roditelji i preci. Eto, možda puno tražim, ali dajem si to za pravo kao Hrvat, katolik i hrvatski branitelj… Ili će kako izgleda doći do toga kako ćemo morati stvarati novu političku snagu i opciju koja će morati se suprostaviti sve sličnijim politikama “centraša” SDP-a i HDZ-a koji iz dana u dan sliče po svoji političkim potezima i ponašanjima kao jaje jajetu, na našu štetu i nesreću…

Autor: T. Budak

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI