Twitter

Krv žrtava u Bruxellesu je na rukama multikulti aktivista, medija i zapadnih političara

Autor: Marcel Holjevac

Za napade u Bruxellesu treba suditi zapadnim medijima i političarima, ne islamistima! Ignorancija i opasni kretenizam nisu humanost. Manipuliranje osjećajima publike nije moralno, a govoriti istinu nikad nije nemoralno. Nema ničeg humanog u otvaranju vrata grada onima za koje se s razlogom može, i treba, pretpostaviti da ga žele spaliti. To je ne samo nemoralno, nego i glupo i nehumano. U svojoj "humanosti" spram hordi od Sorosevih NGO-a dobro plaćenih tzv. imigranata, koji dobivaju novac kakav u životu ne mogu pošteno zaraditi ako se domognu Schengena, oni posve ignoriraju razum i humanost kao takvu.

Hoće li se sad aktivisti koji su volonterski pomagali “izbjeglicama” po sabirnim centrima uključiti volonterski u raščišćavanje ruševina, i skupljanje dijelova tijela raznesenih ljudi? Trebali bi: razneseni su njihovom krivicom. Kukavičluk zapada, koji on pogrešno smatra tolerancijom, je gadljiviji od samih terorističkih napada. Gadi mi se licemjerje i servilnost zapadnih medija: svi su odmah znali tko je podmetnuo bombe u Bruxellesu, ali nitko nije htio spomenuti u izvješćima Arape, muslimane niti islam, dok ISIL nije preuzeo odgovornost. Mogli su to valjda biti i Japanci, kršćanski fanatici, valjda i Pegida… Čule su se eksplozije i povici na arapskom, ali glasnogovornik belgijske policije je satima tvrdio da je “uzrok eksplozija još nepoznat”. Koliko pameti je potrebno da se zaključi što je uzrok? Istina, policija možda i ne smije baratati pretpostavkama, ali mediji su neke stvari ipak mogli zaključiti – jer rukopis je tako poznat.

Ali fanatizam islamskih terorista nije ništa u usporedbi s fanatizmom zapadnih medija, indoktrinirane EU javnosti isprana mozga, i zapadnih vlasti koje ne strahuju od terorizma, već od toga da netko od zelota ne upre prstom u njih i vikne “rasist!”  Hoće li zapadni mediji prekinuti blokadu informacija i cenzuru koja je i prouzročila žrtve? Da su htjeli to bi uradili već nakon Koelna, kad je zataškavanje masovnih napada trajalo danima, dok informativna blokada nije slučajno prekinuta, zaslugom našeg iseljenika. Hoće li konačno naći snage za suočavanje s golim činjenicama, jer to je ono za što je uvijek potreban najveći moralni napor?

Naprotiv, reakcija medija je posve suprotna, vrlo “kršćanska”. Iz nekog razloga, ljevica u Europi uvijek ima potrebu biti katoličkija od pape u okretanju drugog obraza, iako se papa i RKC svojim zalaganjem za gradnju džamija po Bolonji i uvođenjem islamskih blagdana u talijanske crkve trude da ih stignu u nakaradnosti. Belgijski premijer danas ne strahuje od novih napada, već od reakcije svog stanovništva: “Muslimani nisu teroristi”, kaže on. Ne, dapače i među žrtvama ima muslimana, nisu svi ni bijelci, ali su teroristi muslimani: tu se samo radi o izvrtanju istine, u uvjerenju da je drek moguće primiti za čisti kraj. U Hrvatskoj, napadnuta je Marijana Petir zbog tweeta u kom kaže kako nas neće nas zaplašiti jer naš Bog je pobijedio smrt! Po njima, nije za mrtve kriv islam nego Marijana Petir: “borimo se protiv pravog neprijatelja, protiv kršćanstva, protiv rasizma! Kako se usuđuje dijeliti ljude na nas i njih?” Zato što oni dijele ljude na nas i njih, jednostavno. Ona širi mržnju? Ne, mržnju šire oni koji dovlače u Europu Somalijce i Arape! A ti koje dovlače većinom mrze sve što zapad predstavlja, i njegove ljude, jer znaju da im nisu dorasli: ljudi obično mrze uspješnijeg od sebe. Komentari na njenu objavu su užasno primitivni, no oni razotkrivaju i koliko je mržnja prema kršćanstvu, i mržnja općenito, duboko usađena u hrvatsko nacionalno biće: u zapadno još i više, i oni koji su godinama širili tu mržnju su jedini pravi krivci za masakre. Mržnje nije bilo dok nije bilo masovne imigracije. A terorizam se hrani masovnom imigracijom, i posve je nebitno jesu li teroristi treća generacija Belgijanaca ili su došli vlakom jučer!
islam
Svaki tweet javnih osoba koji nije savršeno politički korektan dolazi na udar: neukus, rasizam, šovinizam, fuj! S druge strane moralne nakaze poput mlade zastupnice zelenih Irine Studhaler šalju tvitove poput: “strah me je, ali ne islama, ne terora – nego desno populističkog djelovanja koje će uslijediti”. Dakle, pravimo se kao da se ništa nije dogodilo i problem će proći sam od sebe! Okrivimo one koji ukazuju da uopće imamo problem! Mene jest strah islama i terorizma: ne želim strahovati kad mi dijete ode u grad hoće li ga netko raznijeti, silovati, hoće li i Zagreb postati grad s “no go” zonama, u koje bijelac pa ni normalan musliman ne smije ući nakon mraka, i hoće li mi, kao građanima većine gradova zapadne Europe, nakupine mladih Arapa na povratku s noćnog izlaska na uglu dobacivati i izrugivati mi se kad ujutro idem zaraditi za njihovu socijalu. Ali ne, ja na krivim njih za ovo. Oni su kakvi jesu, i zato njihove zemlje izgledaju kako izgledaju. I život u njima izgleda kako izgleda, i tako je izgledao oduvijek, osim ponegdje u kratkim periodima zapadne kolonizacije kad je bilo nekog reda, makar i nametnutog. Krivim zapadne propagatore indiskriminativne imigracije, imigracije bez kriterija i odabira, jer zbog njih život u predgrađima Stockholma izgleda posve jednako kao životu u Mogadishuu. Što ne treba čuditi, jer stanovnici sa sobom donose svoje običaje i “kulturu”. To je zločin spram građana Švedske. Zločin spram slobode, jer ćemo svi mi u EU morati živjeti u policijskoj državi i pod opsadnim stanjem (ako to nije i pravi cilj NGO-a i onih koji iza projekta imigracije stoje!). Spram svih onih generacija koje su stoljećima gradile jednu uspješnu i bogatu Europu, da bi ignoranti i idioti to razorili u svega nekoliko godina, dovlačenjem agresivnije vrste u jedan sređeni ekosistem. To je zločin i spram svih onih muslimana i Arapa koji pošteno rade i zarađuju na zapadu, jer će se i njih gledati sumnjičavo, a i oni mogu postati žrtve terorizma! Jedan duhoviti komentar današnje mučne situacije kaže da bi bilo pošteno poručiti izbjeglicama da više ne dolaze u EU. Ovdje nije sigurno.

12476524_969829793100267_178245375_n 12516350_969821079767805_1602831459_n

Masovni mediji posljednjih godina svjesno i namjerno lažu, manipuliraju, stvarajući sliku kako u Europu ulaze žene i djeca uplakanih očiju kojima je rat razorio sve što su imali, atomski fizičari, stomatolozi, Nobelovci. Iako jedan pogled na pridošlice jasno govori da su to uglavnom nepismeni mladići bez imovine i budućnosti, koji će za šaku eura pristati na bilo što, pa i put u Švedsku ili Njemačku, ako ih tamo na bankomatu čeka obećani novac. Le Figaro, navodno desni medij, danas šalje poruku: Svi ujedinjeni protiv rasizma! Pa je li rasizam krivac za masakr ili politika dovlačenja imigranata??? Treba li rješavati uzrok ili posljedicu? Hoće li se Arapi u EU solidarizirati s tom vašom “borbom protiv rasizma i islamofobije?” Jedna novinarka je napadnuta kad je napisala da se ovo moglo očekivati, jer je Bruxelles inače na glasu kao europska prijestolnica džihada, grad s najviše radikala: to je nehumano, grozno, neukusno, kako je tako što mogla napisati! Tako što je istina! Možemo mi sad svi skupa stavljati belgijske zastavice na fejs, biti jako sućutni, i govoriti kako trebamo čuvati multikulturalizam i bratstvo i jedinstvo među ljudima kao zjenicu oka u glavi, ali to je samo okretanje glave od problema! To je prečac do rata!

Kao ilustracija dokle ide cenzura, prijatelj iz Švedske je tek od nas saznao za brutalni napad na TV ekipu australske (lijeve!) TV sred Stockholma: švedski mediji nisu o tome izvijestili iako je sve snimljeno kamerom, a policija je povukla prijavu. Retardirana današnja poruka iz Bruxellesa (slika) kaže “Da istina eksplodira u lice tih ekstremista, dijelimo jednu viziju multikulturalnog i miješanog svijeta”. Divno, da su se protiv nacista borili vizijama multikulturalnosti umjesto tenkovima danas bismo svi pozdravljali sa Sieg Heil! Da smo se mi protiv Srba borili pozivima na mir, Srbija bi bila do Tokija! Vi se gospodo kreteni borite protiv njih svojim ružičastim vizijama, a oni će protiv vaših vizija bombama punjenim čavlima: što mislite, tko će pobijediti?

Medijska indoktrinacija i zamagljivanje je prisutna i u Hrvatskoj.  Svi se sjećamo mudre izreke Vesne Pusić o tome da teroristi putuju poslovnom klasom. Ne, doktori i inženjeri iz Sirije dolaze poslovnom klasom! U Hrvatskoj studira ne mali broj studenata iz Sirije, ali oni ne dolaze balkanskom rutom! Oni se uredno prijave internetom, i dođu ovdje avionom! Oni koji imaju obrazovanje i koje na zapadu čeka posao, dolaze poslovnom klasom! Balkanskom rutom dolaze uglavnom socijalni slučajevi i džihadisti, i jedan pogled na njih je dovoljan da to uoči svatko tko želi.




Opasnost od terorizma se sustavno podcjenjuje, cijeli zapad je danas u strahu – u strahu od “jačanja desnice”. Zapad se boji Putina, Trumpa, AFD-a, Orbana. Samo se nitko ne boji islama: pa nismo valjda islamofobi! Pa ne puca Trump po vama, halo! Što se treba dogoditi da neki shvate tko im je neprijatelj? Indoktrinacija je očito ireverzibilan proces, mozgovi su isprani i tu nema povratka!

Dokle ludilo ide svjedoči što je danas kalašnjikov, kakav je nađen na aerodromu, stavljen pod maneken pisa da ovaj piški po njemu. Pored kalašnjikova, kriva je i desnica, bijelci, kršćani, i Marijana Petir, svi, svi, samo ne onaj za kog znamo da jest. To je Chamberlainovska politika koja je dovela do Drugog svjetskog rata, a mogla ga je spriječiti. Nije Churchill kriv za rat, kriv je Chamberlain! Koji je vjerovao da se naciste može urazumiti! Nije za rat u Hrvatskoj kriv Tuđman, krivi su oni prije njega koji su godinama bili gluhi i slijepi na ono što se u Srbiji događalo od memoranduma na dalje, pa su i predali oružje TO Miloševiću! Ni za rat koji dolazi u Europi neće biti krivi oni koji će morati ići u njega, već oni koji su ga svojim sljepilom i prouzročili.

Draga mi je tolerancija, ali draža mi je istina, da parafraziram Aristotela. Istina i činjenice moraju biti vrhovni kriterij. Međutim danas je istina postala nepoželjna u medijima. Jer su činjenice često neugodne, nisu u skladu s nametnutom i od vlasti propisanom ideologijom. Laž, izrečena svjesno ili iz uvjerenja, izrečena u najboljoj namjeri ili iz drugih motiva, je uvijek samo laž i dugoročno ne rješava ništa, niti vodi ičem dobrom. Laž i ignorancija su uzrok svemu ovom što se događa na zapadu. Nedavno sam pisao o Enochu Powelu, vrhunskom eruditu i intelektualcu koji je davnih šezdesetih istjeran iz britanske politike jer je rekao očitu istinu o tome kakve će biti posljedice masovne i indiskriminativne imigracije: rijeke krvi. A podsjećao je i da je osnovna zadaća državnika spriječiti predvidivo zlo, a ne živjeti u ružičastim oblacima. I štititi interese onih od kojih je izabran i za koje je nadležan, a ne onih na drugom kraju planete. Proglašen je zlim čovjekom, ali je u međuvremenu u upotrebu ušla uzrečica “Enoch was right” (Enoch je imao pravo).




Kao lijek za terorizam nam se danas nudi još multikulturalnosti, još imigranata, još tolerancije. To je gašenje požara benzinom. U tome nema ničeg moralnog niti humanog. Nerazumno postupanje, povođenje za sentimentima, ne može rezultirati ničim dobrim niti moralnim. Samo zdrav razum, koji je zapad izgubio, može dovesti do moralno ispravnih rješenja. Koja podrazumijevaju i određene žrtve, u danoj situaciji. Mi nemamo pravo žrtvovati sigurnost nas, naše djece, nemamo pravo žrtvovati svoje naslijeđe, svoju kulturu, u ime suludih fiksacija, u ime istih onakvih “humanističkih” ideja poput komunizma koje su za sobom, “u dobroj nameri”, vođene ignorancijom i negiranjem stvarnosti, a služeći se propagandom i lažima, ostavile desetke milijuna žrtava. A početak moraju biti mediji: oni su nakaradno pristrani, ideologizirani, istina i činjenice su im rasističke i šovinističke, ružne. Ali istina nikad nije rasistička, činjenice nikad nisu šovinističke, to može biti samo njihovo tumačenje.

Hoće li se jednog dana suditi onima koji su ovo sve islamistima omogućili? Angeli Merkel, medijima koji su prikrivali istinu o migrantima, aktivistima koji su ih dovlačili, Vesni Pusić i bratu joj? Jer, oni su pravi krivci. Ako sudimo kirurgu kad pogrešnom procjenom ubije pacijenta, ako dajemo tri milijuna dolara odštete kad se netko u McDonaldsu polije kavom jer nije bio upozoren da je vruća i da je opasno politi je po sebi, treba li suditi onima koji nisu upozorili građane EU, dapače su sustavno i s namjerom skrivali od njih opasnost od masovne imigracije? Sudimo i auto kompanijama ako netko pogine jer se ne aktivira jastuk, ali ne sudimo onima koji svojom nestručnošću ili zlonamjernošću, svejedno, uzrokuju smrt stotina ljudi u terorističkim napadima koji su se mogli i morali izbjeći.

Malo je vjerojatno da će biti takvih suđenja zbog “malpracticea” u novinarstvu, kako ga ima u medicini i drugdje. Ali zato je sasvim sigurno da Europu, ne vrati li se zdravom razumu, čeka jako ružna budućnost. Nekoć bi se ovakvim “aktivistima” i političarima sudilo za suradnju s neprijateljem i izdaju: da je Europa imala takvu crkvu i političare u doba sultana Sulejmana, davno bi već sve katedrale bile srušene a mi bismo govorili arapski. A bojim se da isprane mozgove neće osvijestiti niti kad islamisti preuzmu vlast u kojoj većoj europskoj državi, pa počnu vješati na kranove dizalica iste one koji su im poželjeli dobrodošlicu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.