Hrvatska politička elita u rukama astrologinja, vračara, vještica! KOLINDA, MILANOVIĆ, KARAMARKO… (VIDEO)

Autor: B.Biško

Nažalost, tek kada se dogode velike tragedije, ratovi, razaranja, bijeda i slične stvari, počne se razgovarati o osobama koji su ih započeli. Redovito takve osobe imaju uz sebe nekog duhovnog savjetnika koji je zapravo službenik Sotone. Tako su se i naši političari počeli otkrivati i pokazivati kome zapravo oni vjeruju. To je praksa stranih političkih vođa koji već desetljećima drmaju svijetom. Poznato je kako je Hitler imao svoju skupinu alternativaca od kojih je tražio odgovore.

Mnogi naši političari nažalost za svoje savjetnike uzimaju kojekakve vještice, vračare i gatare. Svima im je zajedničko što se uz sve to deklariraju kao veliki vjernici. Tako smo nedavno pisali o tome kako Milan Bandić ima svog iscjelitelja koji ga liječi, koji je naravno alternativac i ima čudesne moći.

Nova vijest koju je objavio riječki Novi list je da i šef HDZ-a ima svog “medija” pomoću kojeg komunicira s drugim svijetom. Riječ je o Iris Tarbuk koju posjećuju mnoge javne osobe. Navodno je kod nje stalni klijent bila Karamarkova žena Ana i tako je povukla šefa najveće oporbene stranke sa s njom krene u zabranjene vode. Vjerojatno ga nije bilo teško nagovoriti s obzirom da je Karamarko već koristio vještičje usluge odlazeći kod Fatme Nur Džennet, koja je također bila zadužena za duhovnu pomoć. Karamarko je preko oca svoje bivše žene (Osman Hasanpašić, poznati alternativni liječnik i specijalist radiestezist, pisac i autor mnogih knjiga, priručnika i vodiča kroz alternativnu medicinu) ušao u crnu magiju i bio je jako impresioniran njome.

Časopis Story je pisao o predstavljanju knjige “Srodne duše” autorice Iris Tarbuk, na ovome linku možete vidjeti koje su naše “poznate osobe” duboko zaglibile u okultno, a da to vjerojatno nisu bile ni svjesne.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović također je usko povezana s osobama koje se bave numerologijom, tako je i gostovala u emisiji “U Duši” koju vodi poznata astrologinja Anđelka Subašić koja je Kolindi napravila njenu astrološku kartu i čak se nudila da bude savjetnica Predsjednici Republike. Ne znamo za što se Kolinda privatno odlučila. Ova astrologinja izjavila je kako su joj dolazili neki zajednički njihovi prijatelji koji su tražili savjet i kako je to njen doprinos u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar Kitarović. U ovom video RTL-ovog priloga možete vidjeti kako Kolinda u izbornoj noći svom stožeru objašnjava kako je 2015-ta godina birnarna godina i kako broji datume, što je stožer popratio pljeskom.

Klinknite na link za emisiju u kojoj je gostovala Kolinda kod astrologinje Subašić.

Nažalost jako je puno političara i osoba koje imaju vlast u svojim rukama i koji svoj zbog svjetovnog uspjeha i slave prodaju svoju dušu onome kome ne bi smjeli.

Tako su i neki ime svoje stranke perfidno i smišljeno osmislili da skraćenica označava drvo koje je simbol vještičarenja (ORaH). Šefica ORaH-a, Mirela Holy, je u svojoj knjizi Komunikacijske strategije magije, iznijela neke elemente po kojima se može vidjeti kako je jako dobro upućena u “vještičju magiju“, koju se naravno prikazuju kao nešto pozitvno, povezano s prirodom i još kojekave izlike i gluposti.




Navodno je i premijer Milanović čest posjetitelj izvjesne astrologinje koja mu također daje savjete vezane za njegove političke odluke.

Kada sagledamo situaciju malo dublje, možemo zaključiti koji duh vodi naše vladare, a to sigurno nije Duh Sveti.

Pošto je Tomislava Karamarka vjenčao fra Smiljan Kožul, katolički karizmatski svećenik kojem jako teško mogu promaknuti takve stvari, vjerujem da je Karamarko upozoren i da izlazi iz začaranog kruga u koji je upao. Nadamo se da su on i njegova žena shvatili da su pogriješili i da su oboje prihvatili Isusa kao jedinoga Boga, jer bi veliki blagoslov za našu domovinu bio da na čelu Vlade imamo istinskog vjernika!




Zato je jako bitno da molimo za svoje “vladare”, jer zamislite što sve može Sotona učiniti kada na vlast dođe osoba koju on ima pod svojom kontrolom.

Autor:B.Biško
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.