Sakrij oglas
 Veličina slova Čudo iz Ukrajine

Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao

  • Autor: 24 sata
  • Datum: ponedjeljak, 13. svibnja 2013. u 10:20
Ukrajinska liječnica Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petero djece, je umrla na operaciji. Duša joj je napustila tijelo, a ona je gledala kako je žele oživiti.

Treći dan nakon što je Ukrajinka dr. Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petero djece preminula na operacijskom stolu bolnice u Odessi, njezina obitelj u bolnicu je došla po tijelo. Prošla su 72 sata i već su se pitali zašto ih nitko ne zove.
- Tijelo nije ovdje. Tatjana je oživjela - rekli su im liječnici. Njezina majka ih je pogledala ne vjerujući što joj govore.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.


  • Autor: 24 sata
  • Photo: Petar Glebov/PIXSELL
  • Datum: ponedjeljak, 13. svibnja 2013. u 10:20
 

      
Zadnje vijesti
Info HAC vara vozače krivim obračunom cijena cestarine! Godišnje uzima i 7 mil. kn više!

U HAC-u su zaključili da je od ukupno 3065 cijena za sve dionice i sve skupine vozila samo njih 737 točno obračunato. Čak 1482 cijene cestarine su bile više nego što su trebale biti pa će sad biti sma

Info Slučaj Josipa Šimunića, Vasina diplomska radnja i zabrana četvrte epizode o zločinima komunizma u Hrvatskoj

Arbitražni športski sud u Lausanni će za nekoliko dana, nastavlja odvjetnik, prvo zamrznuti Fifinu odluku, a, drugo, konačnu odluku će donijeti za šest do osam mjeseci.

Info Pasja vožnja: Grickao je ručnu, auto krenuo pa udario u drugi

Bez vozačke: Vlasnica je psa ostavila u autu i otišla na tržnicu. Pas je zasjeo na vozačko mjesto. Prvo je nekoliko puta trubio. Onda je auto krenuo prema naprijed

Info Najteži slučaj bullyinga: Četrnaestogodišnjem odlikašu su vršnjaci uništili život. Ima PTSP i pije apaurine

"Dajemo mu apaurine, ali rješavanjem nesanice neće nestati problem. Ne može ići u školu jer istim putem idu i njegovi zlostavljači".

Izdvojeno