Sakrij oglas
 Veličina slova Čudo iz Ukrajine

Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao

  • Autor: 24 sata
  • Datum: ponedjeljak, 13. svibnja 2013. u 10:20
Ukrajinska liječnica Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petero djece, je umrla na operaciji. Duša joj je napustila tijelo, a ona je gledala kako je žele oživiti.

Treći dan nakon što je Ukrajinka dr. Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petero djece preminula na operacijskom stolu bolnice u Odessi, njezina obitelj u bolnicu je došla po tijelo. Prošla su 72 sata i već su se pitali zašto ih nitko ne zove.
- Tijelo nije ovdje. Tatjana je oživjela - rekli su im liječnici. Njezina majka ih je pogledala ne vjerujući što joj govore.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.


  • Autor: 24 sata
  • Photo: Petar Glebov/PIXSELL
  • Datum: ponedjeljak, 13. svibnja 2013. u 10:20
 

      
Zadnje vijesti
Info Doušnici i tajne službe u komunizmu: cilj je bio diskreditirati ljude i ovladati društvom, nažalost slično je i danas u Hrvatskoj!

Ove se godine diljem Europe slavi 25 godina pada komunističkih režima. Tim povodom, postavlja se pitanje kako su ti režimi mogli toliko dugo i tako apsolutno vladati ljudima? Odgovor su tajne službe.

Info Šefica distribucije zaposlila sina, kćer, snahu i zeta

Krizmanić je, naime, dobio otkaz tek nakon što su se mediji uključili u priču i raspisali o njegovoj lažnoj diplomi, dakle mjesecima nakon što je protiv njega podignuta prijava. Matasić je pak na tele

Info Licemjerni Josipović 2011. tražio je smjenu ministra, a danas kaže da to nije njegov posao

"Bilo bi normalno ministra koji je nesposoban, ne zna materiju i svađa se s predsjednikom smjeniti. Takvo ponašanje šteti državi te bih ga ja definitivno maknuo. Od premijerke očekujem da ga pozove na

Info Dr. Milan Kujundžić nije za predsjednika, premalo troši

Kolinda ili Ivo? Ma, svejedno. Ništa se bitno neće dogoditi osim činjenice da ured slovenskog predsjednika godišnje troši oko 17 milijuna kuna, a ured našeg gotovo trostruko više, gotovo 45 milijuna k

Izdvojeno
Najčitanije