Sakrij oglas
 Veličina slova Čudo iz Ukrajine

Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao

  • Autor: 24 sata
  • Datum: ponedjeljak, 13. svibnja 2013. u 10:20
Ukrajinska liječnica Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petero djece, je umrla na operaciji. Duša joj je napustila tijelo, a ona je gledala kako je žele oživiti.

Treći dan nakon što je Ukrajinka dr. Tatjana Anisimova Bjelous (65), majka petero djece preminula na operacijskom stolu bolnice u Odessi, njezina obitelj u bolnicu je došla po tijelo. Prošla su 72 sata i već su se pitali zašto ih nitko ne zove.
- Tijelo nije ovdje. Tatjana je oživjela - rekli su im liječnici. Njezina majka ih je pogledala ne vjerujući što joj govore.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.


  • Autor: 24 sata
  • Photo: Petar Glebov/PIXSELL
  • Datum: ponedjeljak, 13. svibnja 2013. u 10:20
 

      
Zadnje vijesti
Info Sramotan ispad kolumnista Jutarnjeg lista Jurice Pavičića

Šatorovanje u Savskoj eksplozija je nekrontroliranog ogorčenja na cijeli svijet, na sve koji su zdravi i imaju noge, na sve koji sa svojim životima idu dalje i pokušavaju ne živjeti u prošlosti. To je

Info Sanader imao infarkt nakon što je dao tajne podatke Doris Pack o Mesiću i Bajiću

Odvjetnica Jadranka Sloković samo je rekla da su Sanaderu liječnici izveli elektrokonverziju kako bi kod njega uspostavili normalan srčani ritam.

Info Svjedoci o pucnjavi Josipovićeva savjetnika: Mogao je ubiti Antu Gotovinu i još nas dvadeset

Dvadeset svjedoka je potvrdilo da je Josipovićev savjetnik za branitelje Vinko Kovačić Scorpion stavio čovjeku na glavu i vikao "Sad ću te ubiti!". Opalio je rafal i teško ranio specijalca Barišića. N

Info Hoće li Italija tražiti izručenje Ante Josipovića zbog ubojstva 9-godišnje Rosemarie Ševo?

Stepena Ševo, supruga mu Tatjana Ševo i devetogodišnja kći Rosemarie Bahorić okrutno su ubijeni kraj Venecije 24. kolovoza 1972. godine.

Izdvojeno