Sakrij oglas
 Veličina slova Najava spektakla pred 40.000 ljudi 30. lipnja

Thompsonu za koncert 'bez politike' Kerum besplatno ustupa poljudski stadion; oporba već napada gradonačelnika

  • Autor: Slobodna Dalmacija
  • Datum: četvrtak, 09. svibnja 2013. u 13:45
No, Thompson se na press konferenciji na Poljudu pojavio u društvu gradonačelnika Željka Keruma i njegovog zamjenika Jure Šundova. Dogovor je pao - Grad Split poklanja organizatoru Dalmacija koncertu - besplatno korištenje stadiona, a organizator će donirati Hajduku 100 tisuća kuna

Pjesma bez politike pred 40 tisuća ljudi, najavio je Marko Perković Thomson svoj veliki koncert koji će se održati na poljudskom stadionu 30. lipnja. Thomson će na koncertu predstaviti svoj novi album Ora et labora, a kako je sam kazao, već godinama ne stoji ni uz nijednu političku kampanju, a Poljudu se veseli zbog Splita i Hajduka. Na istom mjestu je 2002. godine održao veliki koncert pun političkih poruka, no ne i ovaj put, kako je kazao.

No, Thompson se na press konferenciji na Poljudu pojavio u društvu gradonačelnika Željka Keruma i njegovog zamjenika Jure Šundova. Dogovor je pao - Grad Split poklanja organizatoru Dalmacija koncertu - besplatno korištenje stadiona, a organizator će donirati Hajduku 100 tisuća kuna.

- Thomson je moj brat po oružju. Obojica smo branili Hrvatsku, a Markove pjesme izrazito su domoljubne. Stoga sam molio gradonačelnika na ovo pokroviteljstvo jer grad i Thomson zaslužuju ovakav spektakl - kazao je novinarima Jure Šundov. Kerum je dodao kako ovdje nema nikakvog politiziranja. Ako je gradska vlast 2002. Thomsponu dala podršku za poljudski koncert, zašto se to ne bi i sada dogodilo.

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE.


  • Autor: Slobodna Dalmacija
  • Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
  • Datum: četvrtak, 09. svibnja 2013. u 13:45
 

      
Zadnje vijesti
Info HAC vara vozače krivim obračunom cijena cestarine! Godišnje uzima i 7 mil. kn više!

U HAC-u su zaključili da je od ukupno 3065 cijena za sve dionice i sve skupine vozila samo njih 737 točno obračunato. Čak 1482 cijene cestarine su bile više nego što su trebale biti pa će sad biti sma

Info Slučaj Josipa Šimunića, Vasina diplomska radnja i zabrana četvrte epizode o zločinima komunizma u Hrvatskoj

Arbitražni športski sud u Lausanni će za nekoliko dana, nastavlja odvjetnik, prvo zamrznuti Fifinu odluku, a, drugo, konačnu odluku će donijeti za šest do osam mjeseci.

Info Pasja vožnja: Grickao je ručnu, auto krenuo pa udario u drugi

Bez vozačke: Vlasnica je psa ostavila u autu i otišla na tržnicu. Pas je zasjeo na vozačko mjesto. Prvo je nekoliko puta trubio. Onda je auto krenuo prema naprijed

Info Najteži slučaj bullyinga: Četrnaestogodišnjem odlikašu su vršnjaci uništili život. Ima PTSP i pije apaurine

"Dajemo mu apaurine, ali rješavanjem nesanice neće nestati problem. Ne može ići u školu jer istim putem idu i njegovi zlostavljači".

Izdvojeno