Sakrij oglas
 Veličina slova nakon poruke ministarstvu dobila otkaz

Ivana Lekšić: Kako sam odbila lažirati radijske emisije

  • Autor: h-alter.org
  • Datum: četvrtak, 21. veljače 2013. u 20:01
Radijska novinarka i urednica iz Bjelovara, otkriva metodologiju kojom lokalni radijski nakladnici pronevjeruju sredstva Fonda za pluralizam elektroničkih medija: Novinari bi sjeli u studio i izmišljali sadržaj i koncept koji odgovara nazivu i opisu emisija za koje su od Vijeća za elektroničke medije dobivena financijska sredstva. Niti jedna od tih snimljenih emisija nikada nije bila emitirana, već su služile kao fiktivno pokriće.

Kao osoba koja godinama radi na radijskim postajama Bjelovarsko-bilogorske županije i Međimurske županije, osjećam potrebu reagirati i prokomentirati medije u Hrvatskoj (bar one na kojima sam radila) i dati Vam na znanje da što god promijenili i odlučili u novom Zakonu o elektroničkim medijima, ništa od svega toga ne znači ukoliko netko ne počne pratiti rad tih istih medija.

Kako sam zbog straha da ne ostanem bez posla, a samim tim i sredstava za život, godinama bila prisiljavana na lažiranje radijskih emisija za sredstva Fonda za pluralizam, rasprava o tome tko treba dobiti pravo na javljanje za ta ista sredstva (portali, neprofitni mediji, komercijalni... itd.) je više nego smiješna...

Izvorni članak pročitajte OVDJE


  • Autor: h-alter.org
  • Photo: Pixsell
  • Datum: četvrtak, 21. veljače 2013. u 20:01
 

      
Zadnje vijesti
Info Andrija lažeš kao pas

Laži jugonostalgičara Andrije Rašete

Info Veljko Marić: Nemojte me zaboraviti u Srbiji

Prebacite me u zatvor u Hrvatskoj: prije će me stići smrt nego pravda.

Info B. Šeparović: Vesna Pusić kriva je što se ne gradi Pelješki most!

Postoje pitanja za koje je sazrjelo vrijeme da se na njih u svim institucijama traži odgovor.

Info Ministre Lorencin, odlazak Mate Radića je sramota jer se Hrvatska rješava mladih i uspješnih kadrova u turizmu. To je žalosno!

I ovaj put oglasio se Mladen Kostić iz Stuttgarta, poznati zviždač kada su u pitanju slobode i ljudska prava bez "dlake na jeziku" se obratio Ministarstvu turizma , ministru Darku Lorencinu,medijima i

Izdvojeno