dnevno.hr

Zoran Prlić poručio: ‘Dosta je bilo otrcanih i isluženih političara, glasajte za POMAK i napravite pomak’

Autor: dnevno.hr

"Voditi ću konstruktivnu politiku i tražiti primjenu i uvođenje isključivog hrvatskog gospodarskog pojasa u Jadranu",ističe Prilić i dodaje da će tkz. nevladinim, a protuhrvatskim udrugama civilnog društva.

Zoran Prlić kandidat je  koalicije POMAK za predstojeće izvanredne izbore u 11. izbornoj jedinici ispred Hrvatske Stranke Prava.

Dolazi iz hercegovačkog mjesta Sovići, a posljednjih dvadesetak godina živi i radi u Njemačkoj. Oženjen je i otac troje djece te praktični vjernik.
“Načela i ideje Stranke koju zastupam su već dugo poznata domoljubnoj populaciji, a ono što nam je glavna zadaća je promijeniti način predstavljanja Hrvata izvan Domovine.

Dosta je bilo otrcanih i isluženih političara koji su Vas do sada zastupali u Hrvatskom državnom Saboru, a vjerujem da mnogi niti ne znaju koji su to ljudi do sada bili jer jednostavno nisu dizali glas za ništa korisno, ništa što tišti i muči ljude koje žive izvan granica Domovine a posebno za Hrvate u BiH, može se reći da to nije bila njihova briga.Služili su samo kao nadopuna od 3 fiktivna mandata koji su HDZ-u davali kvorum i potrebnu većinu. Vrijeme ja da napravimo odmak od takvog načina biranja”, smatra Prlić.
U svom programu za predstojeće parlamentarne izbore Prlić ističe da će se zalagati  za sve Hrvatice i Hrvate te uvesti reda u sudstvu i drugim državnim tijelima, borit se protiv “povlaštenih”Nacija i pojedinaca, a za jednaka prava i obveze svih državljana bez obzira na spol, dob, vjeru ili pripadnost nekoj nacionalnoj manjini.
“Voditi ću konstruktivnu politiku i tražiti primjenu i uvođenje isključivog hrvatskog gospodarskog pojasa u Jadranu”,ističe Prilić i dodaje da će tkz. nevladinim, a protuhrvatskim udrugama civilnog društva ukinuti financiranje i postrožiti kontrolu rada svih udruga. kontrole bankarskog sustava.
“Jednom riječju zalagati ću se za pravnu i demokratsku Hrvatsku
11.9.2016 napravite ispravan korak, dajte svoj glas koaliciji POMAK. Sve naše liste sastavljene su od kvalitetnih ljudi, osvjedočenih domoljuba, koji će biti Vaš istinski glas u Hrvatskom Saboru.

U našem programu su među važnijim zadaćama zacrtani koraci kako mijenjati svIjest hrvatskih političara i provesti nasušno potrebne reforme i lustraciju kadrova koji već 20. godina guše i uništavaju sve ono što im se nađe na putu. Zato, 11.9.2016 zaokružite listu broj tri, listu koalicije POMAK, te preferencijalno kandidata broj tri na toj listi i vjerujte da ste napravili POMAK i odmak od stanja koje ste do sada imali”, poručio je Prlić

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.