ZNAMO ZAŠTO SE KARAMARKO NAGLO OŽENIO: Njegova Ana je trudna!

Autor: I. Delić

Da je Ana i više nego pažljiva trudnica svjedoči i podatak kako je zbog zaštite nerođenog djeteta odlučila odustati od estetskih zahvata u centrima, koje je običavala posjećivati.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i nije previše šokirao javnost priznanjem da je proteklog vikenda izrekao svoje sudbonosno da, uplovljavajući time u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom partnericom Anom Šarić. Drugi je to brak u biografiji šefa oporbenjaka. I premda se o ovom činu dugo progovaralo, te je o istome ekskluzivno pisao naš portal ono što iznenađuje jest činjenica da su se zaljubljeni golupčići na ovaj potez odlučili naglo, te su isto učinili daleko od očiju javnost. Pomisliti bi mnogi mogli da Karamarko ovim činom u predizbornoj godini pokušava uhvatiti pokoji poen te skrenuti pažnju s afere Mercedes kojom ga je u središte pažnje dovela upravo Ana. No, sa sklapnjem braka sporna afera nije pala u drugi plan pa je tako jasno da je razlog za ovakvu naglu odluku posve druge prirode. Naime, lijepa Ana navodno je ta koja je inzistirala na sklapanju braka s Karamarkom jer je, kako se priča po najvećoj oporbenoj stranci prva dama HDZ-a u drugom stanju. Karamarko bi tako pored dvoje djece koje ima iz prvoga braka po treći put trebao postati otac. Da je Ana i više nego pažljiva trudnica svjedoči i podatak kako je zbog zaštite nerođenog djeteta odlučila odustati od estetskih zahvata u centrima, koje je običavala posjećivati. Baš kao što je Ana bila ta koja je odlučila da njih dvoje trebaju uploviti u bračnu luku, tako je ova dama prema kazivanjima upućenih i od ranije čvrsta ruka ne samo ovoga para, već i najveće oporbene stranke. Naime, upravo je ona ta radi koje je sa glasnogovorničke funkcije iz HDZ-a otišla Dajana Antonija Bebek. Ona je dama radi koje Karamarkove odnose s medijima u rukama drži Miljenko Manjkas, a radi nje kampanja ove stranke predana je u ruke mlade Josipe Rimac s kojom je navodno ova u prijateljskim odnosima, što dio njoj bliskih prijatelja ipak stavlja pod upitnik.

Ana je izrazito ambiciozna žena tvrde to njezini bliski prijatelji, dodajući da je upravo ona zaslužna za svaki Karamarkov politički potez. Karamarka njegova Ana posljednjih mjeseci prati sve intenzivnije te ostavlja dojam snažne i atraktivne žene. Primjetili su ovu crvenokosu i mnogi strani diplomati na inauguraciji prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na kojoj se ova pojavila tik uz svojega današnjeg supruga, suprotno protokolu. Ova dama u zagrebačkim gradskim krugovima znana je kao vlasnica frizerskog salona u kojega mahom zalaze poznate face, koje su uostalom uveličale otvorenje istog. Podršku Karamarko svojoj supruzi daje, ili barem mora davati u svemu pa je tako i on bio gostom toga veličanstvenog otvorenja. Jesu li tračevi u kojima se šefa oporbenjaka vezuje s financiranjem salona točni, teško da ćemo ikada saznati. No, ono što se već sada može čuti po HDZ-u jeste da je Ana svojem suprugu značajna do toga stadija, da je počela ljutiti članove stranke jer se ne zna tko od njih dvoje drži kormilo u rukama.

U danu se čuju više puta, a svaku političku odluku, potez te javni nastup raspravi upravo s njom. Mada bi se na prvi pogled mogao steći dojam da je Karamarko snažna karika ove veze, izgleda da šakom o stol lupa ipak Ana. Upravo zato ona ga je nedavno odvela na razgledavanje napuštenih psića, na kojem su se kakve li slučajnosti pojavili predstavnici sedme sile. Sve to u cilju da bi svojega tada partnera, a danas supruga prikazala čovjekom od krvi i mesa, a ne još jednim u nizu bezosjećajnih političara. Zgodna Ana svojega muža odvodi na koncerte na koje on nikada ne bi otišao. Ona je navodno zaslužna za njegov odlazak na sate engleskog jezika. Ana je u posljednje vrijeme neizostavan gost na skoro svim događanjima na kojima se pojavljuje predsjednik HDZ-a, pa je tako sudjelovala i na predstavljanju gospodarskog programa najveće oporbene stranke.

Jasno je dakako da Ana nije posve obična žena, ona je dama koja voli luksuz. Uz to što smo Karamarka ovih dana imali prilike vidjeti u luksuznom mercedesu koji je u vlasništvu njezine tvrtke, na društvenim mrežama nedavno je objavla fotografiju koja pokazuje da je navodno letjela u luksuznom privatnom zrakoplovu. Karamarkovi oporbenjaci unutar HDZ-a navode da njena tvrdka Drimia u posljednjih dvije godine posluje s gubicima te da joj rastu obveze prema dobavljačima pitajući se otkud joj novac. No, oni drugi Karamarku skloni članovi stranke drže da su to sve podmetanja jer pred strankom koja je u uzletu predizborna je godina, u kojoj valja dati sve od sebe da bi se dobili izbori. Inače, ljubavnim životom ovog dvojca svojedobno se bavio portal ‘Tjedno’ tvrdeći da je Ana žena čiju je poslovnu ulogu proizveo EPH, medijski koncern kojega mjesecima spašavaju mnogi pa tako i Todorićev Agrokor. Mada na Facebooku objavljuje fotografije s Karamarkovom kćerkom iz prvog braka, ova dama prema pisanju spomenutog medija trudila se da se Karamarko, tada ministar unutarnjih poslova, razvede od njegove zakonito registrirane supruge. U njegov život ušla je u jeku afere Soboli, a put do srca šefa oporbenjaka za nju je bio i više nego trnovit. Uz slanje prijetećih pisama i objavljivanje kompromitirajućih fotografija, uspjela je otopiti i krutog Karamarka. O Karamarkovoj bračnoj krizi pisao je i pokojni Ivo Pukanić i to još 2008. godine. I tako, dok njegov najljući konkurent Zoran Milanović aduta za pobjedu na izborima pronalazi u američkom PR-ovcu, kojega skupo plaća, šef oporbenjaka javnosti se odlučio približiti na jedan posve drugačiji način uz asistenciju lijepe Ane.

Autor:I. Delić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.