Borna Filic/PIXSELL

ŽIVI ZID objavio tekst o Pernaru i Sinčiću KOJI MORATE PROČITATI!

Autor: A.P.

''Gos. Ivan Vilibor Sinčić stao je na javni podij sučeljavanja i svojim velikim znanjem, neustrašivom hrabrošću i mirnoćom uperio prst na svoje protivničke kandidate i prozvao sve koji su odgovorni za ovo stanje u državi'', navodi se.

Živi zid je putem Facebooka objavio status u kojem se za Sinčića se kaže da je sa 300.000 glasova na predsjedničkim izborima prije dvije godine upalio alarme u Bruxellesu, dok se u kontekstu Pernara govori o njegovoj borbi protiv deložacija.

 

Tekst prenosimo u cijelosti.

“Nisam sigurna da je ljudima jasno što to znači kada se pojavi jedan mladić i na predsjedničkim izborima dobije od građana RH 300 000 glasova?

Dali ste svi vi svjesni što se u tom trenutku dogodilo? Niste? Ja ću vam reći.

U jednoj maloj državi upalio se crveni alarm.

Znamo koja institucija ga je aktivirala.




I ne samo kod nas.

Upalio se i u Briselu.

I dok čujem da sebi netko pripisuje kako je upravo on zaslužan za taj veliki uspjeh onda kažem, “to je laž”.




Gos. Ivan Vilibor Sinčić stao je na javni podij sučeljavanja i svojim velikim znanjem, neustrašivom hrabrošću i mirnoćom uperio prst na svoje protivničke kandidate i prozvao sve koji su odgovorni za ovo stanje u državi.

On je jedini zaslužan za tih 300 000 glasova.

Naravno, institucije su krenule u postupak djelovanja, suzbijanju mogućeg revolta, uništenju pokreta i pojedinca. Sve lijepo u rukavicama.

Stvoren je Most, da posluži doslovno svojem nazivu i bude “most” u preuzimanju protestnih glasova između dvije dvostranačke diktaturske struje i jednog novog pokreta.

Institucije ne biraju sredstva i koriste svu svoju moć da stvore nemir, razdor, ruše povjerenje, kako izvana,tako i unutar jedne nove, njima prijeteće stranke.

Nažalost, mnogi su podlegli i ne vide dubinu cijele te pozadine.
Zar mislite da je sve slučajnost što se događa na političkoj sceni? Ne.

Sve je u detalje dobro inscenirano.

Nije Petrov taj koji postavlja uvjete ,on je samo poštar.

EU je parlament u kojem se “školuju” parlamentarci i zatim šalju u svoje matične države, sa zadatkom sprovođenja, tamo donesenog zakonskog režima.

Plenković, Maletić, Stier, Picula, Petir.

Jesu vam se upalile ” lampice”?

Kada se gos. Ivan Pernar suprotstavio sustavu i skočio preko ograde (barikade), crna čizma ga nije prestala gaziti. Kada je prije pet godina govorio o HNB kao mjenjačnici, suprotstavio bankarskom lobiju, rekli su da je lud.

Kada su krenule prve deložacije, te nesretne obitelji zvale su tog “ludog” Pernara da ih obrani i on je uvijek došao. Govorio je, upozoravao, osvještavao ljude da moramo ući u Sabor i tamo se izboriti za ukidanje ovrha nad jedinim domom.

Dali ste čuli iz EU parlamenta gos. Plenkovića, kao HR parlamentarnog zastupnika, da se tamo zalagao za ukidanje tog ovršnog zakona?

Gle čuda. U predizbornoj kampanji se sjetio.

Kao i Kolinda.

Zatomite svoj ego nagon, sada smo im potrebni više nego ikad, pružimo ruku podrške Živom zidu, pustimo ih da u miru rade svoj posao, koji nije nimalo lagan, naprotiv, iziskuje velik potencijal znanja, vremena, stabilnost, energije, jer pred njima je teška, zahtjevna borba u ostvarenju zacrtanih ciljeva.”

Hvala vam svima koji ste iznad ove močvare u koju nas uvlače. Hvala!”, stoji objavi Živog zida.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.