Luka Stanzl/PIXSELL

Živi zid demantirao vijest o raskolu: ‘Kreće novi val napada na nas,

Autor: dnevno.hr

"Nema raskola. Radimo zajedno. Odabrali smo mogućnost za dva kluba čisto iz razloga da imamo što češće saborsku govornicu na raspolaganju", napisali su u svojoj objavi.

Nakon što se jutros medjima proširila vijest da je došlo do novog rasipanja koalicije Jedina opcija okupljene oko Živog zida, a svemu su se oglasili iz Živog zida.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti>:

“Čini se da kreće novi val napada na nas. Bio je odmor duga dva dana.
Danas nas zove desetak novinara, uglavnom sa HRT-a, naravno. Jer kad treba izmisliti skandal, zna se od kuda kreće.
Javljaju se sa željom da komentiramo činjenicu što “bivši Mostovci napuštaju” Živi zid. Taj veliki eksces izazvan je davnim dogovorom da ćemo imati 2 kluba zastupnika, jer imamo uvjete za to.

Jednako kao što u Narodnoj koaliciji svoje klubove imaju i SDP i HNS i HSU. Ali nitko ne govori i ne piše o velikim razlazima, raskolima i napuštanjima.

Nema raskola. Radimo zajedno. Odabrali smo mogućnost za dva kluba čisto iz razloga da imamo što češće saborsku govornicu na raspolaganju.

Svi napadi, sve laži i konstrukcije neće razbiti ovu koaliciju.
Nisu pomogle sve insinuacije oko davanja i primanja mita, Uskoci i poskoci, lažirane skupštine, žute koverte…
Nije Živi zid zrno zobi da ga svaka vrana pozoba.
Dečki, naišli ste na otpor, vaše metode ne prolaze.”




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.