Patrik Macek/PIXSELL

ŽESTOKA KAJINOVA PROZIVKA: ‘Miletiću, što je fašizam danas? To je kad netko poput tebe…’

Autor: T. P.

"Fašizam je kada 1 SDP-ovac 50.000 eura prebacuje na račun u Lihtenštajn...ili kada si u Butonigi, firmi bez radnika, 10 članova Nadzornog odbora isplaćuje iznose od 2.800-4.200 kuna mjesečno", dodao je Kajin.

Bivši saborski zastupnik i član Istarskih demokrata, Damir Kajin, na svojem se Facebook profilu žestoko obrušio na IDS-ova Borisa Miletića. Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Miletiću, što je fašizam danas? Govorim o istarskom fašizmu. Danas je to kada netko poput tebe, tj. IDS-a, kontrolira medije u Istri sa 10 milijuna kuna javnog novca godišnje. Fašizam je kada pojedinci koji su bez ičega ušli u politiku pretvarajući javno u privatno, sada nakon dva mandata bivaju teži za 2-3 milijuna eura. Fašizam je kada se na jahti šepure sa šefom DORH-a ili policije šefovi IDS-a. Fašizam je nepotizam koji razara Istru. Fašizam je kada netko od Marije Kapetanke za urbanizaciju traži 600.000 eura, a zemlju je kanila prodati bratu izraelskog premijera. Za mene je fašizam kada netko od obitelji Mitton kupi nešto za 900.000 kuna, a preproda za 25 milijuna kuna, ili kada novac (1 milijun eura) iz Cipra preko Amsterdama i Buzeta završava u Beogradu. Fašizam je kada 1 SDP-ovac 50.000 eura prebacuje na račun u Lihtenštajn…ili kada si u Butonigi, firmi bez radnika, 10 članova Nadzornog odbora isplaćuje iznose od 2.800-4.200 kuna mjesečno. Fašizam je kada djelatnici policije dilaju drogu i ništa ne poduzimaju da se spriječi dilanje droge, pa nam se događa da na 100 m od policijske stanice u Puli niču narko hosteli. Naime, ovo je samo kap u moru prelijepe nam Istre”, napisao je Kajin u svojem Facebook statusu.

Capture

Autor: T. P.

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.