HRT

Žestok Obračun Beljaka i Gjenera: ‘Ovak’ se ne bumo razgovarali’

Autor: dnevno.hr

' Ja sam dobio više glasova i od Hasanbegovića, ja osobno, i od Bandića i mnogih velikih političara. Kako možete pričati tako? To su preferencijalni glasovi, dajte molim vas', rekao je Beljak

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak i politički analitičar Davor Gjenero žestoko su se posvađali u četvrtak navečer u emisiji Otvoreno HRT-a.

Krešo  Beljak  je na upit o koaliciji sa HDZ-om kazao da je percepcija javnosti da je HSS svjetonazorski blizak HDZ-u koštala HSS. Mi smo 2009. praktički nestali kao stranka. Birači su nam okrenuli leđa, a HDZ je danas vodeća stranka. Naučili smo na svojim greškama. Rekao je kako ga nije zaintrigirala poruka HDZ-ova Josipa Đakića  o slobodna četiri ministarstva i sedam položaja državnog tajnika. Svađa je počela kada je Gjenero rekao da Beljak nema nijedan svoj mandat te da ih je osvojio na SDP-ovoj listi.

HSS je tragična priča već dugo vremena, a to je stara i važna hrvatska stranka, kazao je Davor Gjenero. Dodao je kako Beljak nema niti jedan svoj mandat, već da ih je osvojio na listi SDP-a. Beljak se ubacio s tvrdnjom da je on osobno osvojio više glasova od Hasanbegovića, Bandića i mnogih drugih.

– Ja sam dobio više glasova i od Hasanbegovića, ja osobno, i od Bandića i mnogih velikih političara. Kako možete pričati tako? To su preferencijalni glasovi, dajte molim vas – rekao je Beljak.
– Ovak’ se ne bumo razgovarali. Ljudi koji imaju jako čudan background ne bi smjeli na ovakav način… – uzvratio je Gjenero.
– Otkud vi znate kakav ja imam background? Zašto to govorite – rekao je Beljak.
Gjenero mu je odvratio da je na televiziju došao s autom u kojemu je ostavio psa jer unutra ima radio. Aludirao je na priču prema kojoj je Beljak u mladosti sudjelovao u krađi radija iz automobila.
– To je kleveta što vi govorite – reagirao je Beljak na Gjenerove izjave, prenosi Večernji.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.