Patrik Macek/PIXSELL

Želi li Sabina Glasovac biti Pupovčeva glasnogovornica, gradonačelnica grada Zadra ili zastupnik nacionalne manjine?

Autor: dnevno.hr

Jučerašnje prepomaganje po mediju Milorada Pupovca kap je koja je prelila čašu za HSP AS

Predsjednik HSP AS-a Grad Zadar Mate Lukić prokomentirao je razgovor koji je Sabina Glasovac provela za portal SNV-a, Novosti.

Iz razgovora Sabine Glasovac za portal Novosti postavlja se jedno te isto pitanje koje si postavlja zadarska javnost, građanke i građane Grada Zadra, smatra Lukić.

“Želi li ova Našičanka biti gradonačelnica svih građana ili predstavnica nacionalne manjine? Jučerašnje prepomaganje po mediju Milorada Pupovca kap je koja je prelila čašu. Iz cijelog razgovora, a i njezinih postupaka općenito, treba javno davati potporu financiranju Milorada Pupovca, njegovih portala i politike koji vrše u najmanju ruku antihrvatsku politiku smješkajući nam se u lice”, smatraju iz HSP AS-a te dodaju da nije ugodan osjećaj da se saborska zastupnica obrambeno postavlja prema gospodi koju obilno financiraju državne jasle, a koja istovremenu tu državu blate svakom prilikom.

“Borili ste se i za prava studenata Filozofskoga fakulteta kao i kurikuralnu reformu, jedino se nikad niste borili za Zadar i njegove građane niti jednom incijativom, a bili ste i zamjenica ministru, mogli ste makar pokušati uraditi nešto. Vi i vaša stranka na lokalnoj razini vodite totalnu antizadarsku politiku a nazvati vas oporbom je čak i smiješno. Na kraju se postavlja pitanje da li želite biti gradonačelnica svih žitelja grada Zadra ili glasnogovornik određene nacionalne manjine, i ne zaboravite kad si na vlasti moraš donositi odluke za bolji život svih koji žive u Zadru, ne može se onda samo kritizirati jer nećete imati koga, da li ste spremni na to ili je vaša kandidatura ako prođe, prođe možda bolje da ne prođe”, zaključio je Lukić iz HSP AS-a.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.