Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

ZBOG PAKTA S KARAMARKOM SDP GROMOGLASNO VIČE: Zoran Milanović je Karamarko SDP-a!

Autor: I.Babić

Javna je tajna da je Zoran s aferama DUUDI i HBOR pregolem teret za stranku, a ni njegova "neobjašnjiva" nervoza ne pomaže stranci. Zoran Milanović trn je u oku SDP-ovaca posebno otkako se saznalo da s Karamarkom ima dogovor.

Zoran Milanović je Karamarko SDP-a – čuje se gromoglasno iz zagrebačkog SDP-a kojeg predvodi Bernardić. Komadina zaziva bratstvo i jedinstvo te traži da ga se stavi na listu za izbore kako bi došao u sabor i bio još veća opozicija Zoranu Milanoviću.

Nije tajna da se ovaj trojac kad god je moguće izbjegava i da se u samom vrhu SDP-a spominje kako bi Milanovic morao otići Karamarkovim stopama. Javna je tajna da je Zoran s aferama DUUDI i HBOR pregolem teret za stranku, a ni njegova “neobjašnjiva” nervoza ne pomaže stranci. Zoran Milanović trn je u oku SDP-ovaca posebno otkako se saznalo da s Karamarkom ima dogovor.

Sjetimo se, ovako je išao dogovor: Ako Karamarko sruši Vladu (što je učinio) i vrati Zorana na vlast, Zoran mu jamči da ga neće kazneno goniti. No koliko je za vjerovati Zoranu Milanoviću s tisuću lica?

Nakon što ode Orešković koji je, nakon odlaska u SOA-u, zatražio ostavke oba potpredsjednika Vlade, vidjet ćemo koliki su stvarni grijesi Karamarka i Petrova. HDZ je maknuo Karamarka i izbacio kukolj iz svojih redova, imaju li Most i SDP snage za isto? Tko će prvi propjevati kada ode Orešković? Prema navodima bliskim tehničkom ministru obrane Josipu Buljeviću, upravo on bi mogao biti svjedok pokajnik u aferama sebe i Karamarka, naravno kako bi spasio sebe.

Nadamo se da i Most i SDP imaju snage zbaciti svoje bahate lidere iza kojih je ostala milijunska pustoš te kako će MUP biti u pravim rukama nakon izbora, a ne u rukama Buljevića, SDP-a ili Mosta i Orepića.

Autor: I.Babić

ZADNJE VIJESTI