Zeljko Lukunic/PIXSELL

ZBOG ACE STANKOVIĆA: Sandra Švaljek dobila opomenu pred otkaz!

Autor: dnevno.hr

kon nastupa u televizijskoj emisiji “Nedjeljom u 2”, objašnjava Vizek, saznalo se da je “dr. sc. Švaljek u razdoblju od 21. ožujka do 10. lipnja 2013. godine, za vrijeme obavljanja poslova više znanstvene suradnice na Ekonomskom institutu Zagreb, istodobno bila imenovana direktoricom društva AD Valorem d.o.o. koje obavlja djelatnosti kojima se bavi i Ekonomski institut Zagreb”.

Maruška Vizek, ravnateljica zagrebačkog Ekonomskog instituta, uručila je opomenu pred otkaz svojoj zaposlenici Sandri Švaljek, koja je u posljednje vrijeme javnosti poznatija kao kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba.

Na pitanje zbog čega je došlo do sukoba između bivše i sadašnje ravnateljice Instituta, Vizek kaže da “nema govora o sukobu”, nego da je riječ o redovnom postupku koji poslodavac provodi kada bilo koji zaposlenik prekrši zakonske ili ugovorne odredbe koje reguliraju radni odnos. Nakon nastupa u televizijskoj emisiji “Nedjeljom u 2”, objašnjava Vizek, saznalo se da je “dr. sc. Švaljek u razdoblju od 21. ožujka do 10. lipnja 2013. godine, za vrijeme obavljanja poslova više znanstvene suradnice na Ekonomskom institutu Zagreb, istodobno bila imenovana direktoricom društva AD Valorem d.o.o. koje obavlja djelatnosti kojima se bavi i Ekonomski institut Zagreb”.

Za imenovanje na dužnost direktorice društva AD Valorem nije zatražila suglasnost Instituta, prenosi Jutarnji.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.