Marko Prpic/PIXSELL

Zar se Milanović ne plaši da će mu Beljak provaliti u auto i možda otuđiti CD grupe E.N.I.!

Autor: Damir Palmeta

U presudi Kreši Beljaku iz 2002. godine piše kako je 'krao u 2 po noći, a iz automobila nije uzimao samo auto-radija, nego i slavine, audio-kazete i sunčane naočale, a jednoj gospođi ukrao je 500 kuna i gornji dio trenirke marke "Fila"! Blago stranci koja na čelu ima takvog predsjednika i mogućeg potpredsjednika Vlade RH.

Nakon što su nedavno mediji, a zahvaljujući ekskluzivnom otkriću Velimira Bujanca, konačno doznali punu istinu o ‘bivšem provalniku u automobile’ Krešimiru Beljaku, danas aktualnom predsjedniku HSS-a i perjanici Milanovićeve Narodne koalicije, jedino u čemu se možemo složiti s Mostovcem Nikolom Grmojom jeste da se danas Stjepan Radić vjerojatno okreće u grobu. Jer, Beljak nije bio toliko mlad kad je s 28 godina provaljivao u auto, a sad nama takvi ljudi drže prodike.

Mislim da se Stjepan Radić okreće u grobu”, rekao je o čelniku HSS-a Nikola Grmoja. I doista, sve dok se Krešimir Beljak, u neformalnim časkanjima s novinarima, onako fakinski pravdao da je napravio glupost, jer je to bio rezultat velike količine alkohola i lošeg društva, možda je još samo gostujući kod Aleksandra Stankovića trebao zapjevati ‘Sve je to od lošeg vina’, u javnosti je to glatko prolazilo.

‘Otvarali smo aute s kovanicom od 50 lipa. Prijatelj je rekao da to može, ja nisam vjerovao. Otvorili smo ih 30-ak. Nismo provaljivali. Samo smo ih otvarali, nismo ništa uzimali – kazao je Beljak koji je zbog toga dobio osam mjeseci uvjetno. Otad se nije napio, a počeo je i birati s kim će se družiti.

Pa se tako danas druži s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem. A Milanoviću se mora priznati da ima hrabrosti, ne samo družiti se s ‘bivšim provalnikom’ nego i s njim ići u bitku za vlast na izborima 11. rujna.

Zar se Milanović ne plaši da će Beljak, jednoga dana, nakon što popije veću količinu lošeg vina, recimo u Taču, opet uzeti 50 lipa u džep i provaliti u njegovo auto. No, lako zato, Milanović bi mu to oprostio, ali što ako se Beljak otme pa provali u Plenkovićev auto. A nedavno šokantno otkriće Velimira Bujanca je pokazalo da je Beljak bezočno lagao hrvatsku javnost kada je rekao da su samo provaljivali u auta a da iz njih ništa nisu krali. No, iz presude Kreši Beljaku iz ožujka 2002. godine, kojom je aktualni predsjednik HSS-a osuđen na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe, vidljivo je da je Milanovićev kandidat za potpredsjednika Vlade, opljačkao svojedobno cijelu jednu ulicu.
‘Krao je u 2 po noći, a iz automobila nije uzimao samo auto-radija, nego i slavine, audio-kazete i sunčane naočale, a jednoj gospođi ukrao je 500 kuna i gornji dio trenirke marke “Fila”!

I takav čovjek u budćnosti bi trebao voditi poljoprivredni sektor Milanovićeve Vlade te upravljati našim vodama, šumama i milijardama iz europskih fondova, napisao je Velimir Bujanec koji je u Bujici prvi u televizijski eter pustio presudu Kreše Beljaka iz ožujka 2002. godine, kojom je aktualni predsjednik HSS-a osuđen na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe…Pitali se Milanović, nakon svega što ako Beljak iz njegovog auta otuđi CD riječke grupe E.N.I. ili ne dao Bog neke vruće video uratke!?




Autor:Damir Palmeta
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.