Zapanjujuće činjenice: Deset sličnosti komunizma i rodne ideologije uvedene u hrvatske škole

Autor: Z. S.

Kao komunizam, drukčije mišljenje proglašava prekršajem, čak i zločinom, denuncira ga i kažnjava s državne razine, zakonski, piše dr. Marušić.

Usporedbu rodne ideologije, protiv koje se bore udruge roditelja, a koju je kroz zdravstveni odgoj, kako tvrde, u hrvatske škole uveo ministar znanosti, obrazovanja i športa, Željko Jovanović, sastavio je prof. dr. Matko Marušić. Marušić je u Hrvatskoj održavao predavanja o uvođenju zdravstvenog odgoja u Hrvatsku. Ovo je deset sličnosti rodne ideologije i komunizma:

1. Kao teorija komunizma, rodna teorija nastala je bez istraživanja i dokaza.

2. Kao teorija komunizma, rodna je teorija nastala na osnovi djela jednog čovjeka (A. Kinsey), s tim da za Kinseyja postoji opravdana sumnja u znanstvenoistraživačku prevaru, suradnju s nastranima i osobnu nastranost.

3. Kao ideologija komunizma, rodna ideologija cilja na populaciju ljudi koji imaju problem u svagdanjem životu. Pod krinkom brige za jedne, provodi nasilje nad drugima.

4. Kao komunizam, cilja na rušenje paradigme – stoljetne ljudske kulture.

5. Kao komunizam, služi se krilaticama o kojima ne dopušta raspravu.

6. Kao komunizam, ima strategiju proširenja svoje revolucije na cijeli svijet.




7. Kao komunizam, posebno neprijateljstvo usmjerava na sve oblike religije, napose na Katoličku crkvu, jer nju (opravdano) smatra najvećom preprekom za promjenu paradigme.

8. Kao komunizam, skriva, ometa i zabranjuje objavljivanje podataka koji joj ne odgovaraju, a objavljene podatke ignorira, podcjenjuje i ismijava.

9. Kao komunizam, drukčije mišljenje proglašava prekršajem, čak i zločinom, denuncira ga i kažnjava s državne razine, zakonski.




10. Kao komunizam, služi se silom i nasiljem – intelektualnim, društvenim, građanskim i političkim.

Autor:Z. S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.