Matija Habljak/PIXSELL

ZAGREBAČKI ADVENT ‘RUŠI’ SVE PRED SOBOM! I treći put najbolji u Europi!

Autor: dnevno.hr

Iza sebe je ostavio neke od najpoznatijih europskih destinacija, među kojima su Beč, Budimpešta i Strasbourg

Zagrebački Advent treću je godinu zaredom proglašen najljepšim Adventom u Europi! Objavljeno je to na portalu European Best Destinations. Zagreb je tako iza sebe ostavio neke od najpoznatijih europskih destinacija, među kojima su Beč, Budimpešta i Strasbourg.

Iza Zagreba i među prvih pet u Europi našli su se gradovi:

Colmar (Francuska)

Beč (Austrija)

Budimpešta (Mađarska)

Strasbourg (Francuska)

Visoka kvaliteta obrtničke ponude, svečana i prijateljska atmosfera, brojni događaji (ledeni plesovi, koncerti, …) i sve to po povoljnim cijenama, dalo je svoj doprinos ovom velikom priznanju.




Zagrebačke ulice i trgovi prepuni su brojnih svjetlucavih lampica, šarenih kulisa, ukusne hrane i pića, koncerata, zborova i još mnogo toga.

Iz turističke zajednice grada Zagreba već na samom početku adventa poručili su kako ove godine očekuju nove rekorde u dolascima i u broju noćenja, a čini se kako se nisu prevarili!

Zagreb je glavni grad Europe za Adventski doživljaj!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.