lgfamilylawyers

Zadranin premlatio 13 godina mlađu djevojku: Glavom joj je udarao u umivaonik!

Autor: dnevno.hr

D. K. (31) iz Zadra brutalno je premlatio 18-godišnju djevojku te je zadržan u istražnom zatvoru. Nemili događaj zbio se u srijedu navečer u jednom zadarskom kafiću. Kako neslužbeno doznajemo, ugledao ju je u društvu nepoznatog muškarca te ju je nakon toga pratio do kafića u kojem radi.

Čim je krenula u toalet, krenuo je za njom i potom napao. Prema riječima očevidaca, glavom joj je lupao u umivaonik i udarao ju je šakama. Nakon toga je pobjegao, a djevojku je odvezla Hitna pomoć.

“U 22:20 smo dobili dojavu da muškarac tuče ženu u kafiću u ulici Benka Benkovića. Dok su policijski službenici stigli, djevojku je već odvezla Hitna, a napadač je pobjegao. Djevojka je noć provela u bolnici i konstatirane su joj teške tjelesne ozljede lica. Napadača smo u četvrtak ujutro pronašli. Obrađen je zbog sumnje da je nanio teške tjelesne ozljede te da joj je prijetio. Sudac mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora”, rekao je policijski glasnogovornik Elis Žodan za 24Sata.

Po društvenim mrežama su se nakon napada počele širiti fotografije ozlijeđene djevojke u kolima hitne pomoći, a 18-godišnjakinja ih je i sama objavljivala iz bolnice.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.