HSP AS

Zadarski HSP AS predstavio nova pojačanja, ‘politički tamburaši i krajputaši’ otišli u povijest!

Autor: dnevno.hr

„Svepravaško okupljanje pod našim okriljem i zajednički izlazak svih pravaških, domoljubnih i desnih političkih snaga na opće lokalne izbore koji nam predstoji sljedeće godine naš su prioritet. Odlazak HDZ-a u lijevo te njihova prešutna potpora ulasku velikosrpskih i četničkih snaga u EPP otvaraju ogroman politički prostor koji smo mi dočekali spremni i znat ćemo iskoristiti“, rekao je završno Hrvoje Niče

Dana 16. 11. 2016. u hotelu „Bastion“ u Zadru HSP AS je predstavio više od sto stranačkih zamolnica novopridošlih članova.

Na prigodnoj konferenciji za medije predstavljena su nova stranačka pojačanja koja će svakako preuzeti istaknute dužnosti na zboru HSP AS za Podružnicu Zadar koji je najavljen za 3. 12. 2016. Radi se o osobama profiliranim kroz dosadašnji politički rad u strankama sličnog političkog svjetonazora i osobama koje su svoje karijere gradili u privatnom gospodarskom sektoru, ali i o osobama čiji je HSP AS prvi politički izbor. U ime potpisnika novinarima su predstavljeni Ivan Plazina u ime zadarskog HKDU-a, ispred velikog broja žena zadarska učiteljica Dijana Štura koja je ujedno imenovana za koordinatoricu zadarskog Kluba žena starčevićanki, Matija Ušljebrk koji je ujedno imenovan za koordinatora Kluba mladih starčevićanaca grada Zadra, te zadarski menager Mihael Vidaković kao predstavnik zadarskih gospodarstvenika.

„Jesen je vrijeme kada se prisjećamo slavnih događanja ratnih devedesetih godina , ali i onih tragičnih. Vukovar i Škabrnja bili su i ostali simboli otpora srpsko-četničkoj agresiji. Sve što činimo, činimo iz razloga da očuvamo istinu od zaborava, kako bismo očuvali vrijednosti proistekle iz obrambenog i poštenog Domovinskog rata.Vodstvo HSP AS nalazi se u radnoj posjeti Dalmaciji koja će završiti u petak 18.11.2016. godine kada ćemo se u „Koloni sjećanja“ pokloniti žrtvi Škabrnje. Upravo njihova žrtva je naš motiv da ne odustanemo od politike te se nalazimo na putu da uredimo Hrvatsku onakvom kakvom su je oni sanjali“, rekao je glavni tajnik Pero Ćorić.

Kao domaćini nazočnim predstavnicima medija obratili su se Mate Lukić zamjenik glavnog tajnika HSP AS i koordinator HSP AS za grad Zadar, Vladimir Kovačević dipl. ing., član predsjedništva stranke HSP AS i predsjednik općinskog vijeća Općine Ražanac , te Dalibor Barešić, član predsjedništva stranke HSP AS i predsjednik ŽV HSP AS ZDŽ.

„Svepravaško okupljanje pod našim okriljem i zajednički izlazak svih pravaških, domoljubnih i desnih političkih snaga na opće lokalne izbore koji nam predstoji sljedeće godine naš su prioritet. Odlazak HDZ-a u lijevo te njihova prešutna potpora ulasku velikosrpskih i četničkih snaga u EPP otvaraju ogroman politički prostor koji smo mi dočekali spremni i znat ćemo iskoristiti“, rekao je završno Hrvoje Niče predsjednik HSP AS.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.