ZA STUDENTE SAMO NAJBOLJE: Portal X-ICA donosi atraktivne popuste, korisne savjete, trikove i recepte!

Autor: S. Vučković

Iako je portal x-ica.com namijenjen studentima Hrvatske, sudeći prema zaprimljenom pozdravu iz Japana, čini se da su njegove ambicije puno veće...

Tvrtka LoDi media d.o.o. osnivač je i nakladnik portala www.x-ica.com koji je otvorio svoja vrata početkom travnja ove godine. Nakon dugotrajnog procesa istraživanja, pomne razrade i konačne realizacije projekta, svi studenti Hrvatske napokon su dobili svoj portal.

X-ica.com na jednom mjestu okuplja sve važne informacije te korisne i zabavne sadržaje s naglaskom na mladenački vizualni identitet i mnoštvo multimedijalnih sadržaja. Kada prošećete rubrikom Studentski život, naići ćete na vijesti iz obrazovanja, savjete koje pripremaju studente za tržište rada, iskustva s razmjena i putovanja, sportske vijesti, trikove za ljepotu i zdravlje, recepte i još mnogo toga. Već sada možete pronaći reportaže s video prilozima, zanimljive intervjue i pregršt korisnih savjeta. Uredništvo ove rubrike vješto balansira između korisnih i zanimljivih tema, zaobilazeći suhoparne i studentima nebitne informacije.

Rubrika Info posvećena je studentskom društvenom životu te okuplja sva relevantna događanja, posebice s obzirom na grad Zagreb, ali i izvještaje s koncerata, festivala, predavanja i drugih manifestacija uz nezaobilazne fotogalerije. Posljednja rubrika je Fun, koja funkcionira kao vedra i raznolika svaštara fotografija, videa, zanimljivih faktografija i tehnoloških informacija. Ako ste u potrazi za nepresušnim izvorom viralnih sadržaja, ne tražite dalje.

Posebno je važno istaknuti rubriku Popusti unutar koje registrirani članovi mogu ostvariti popuste na proizvode i usluge poslovnih partnera portala. Novina popusta koje portal nudi je činjenica što ih mogu ostvariti redoviti i izvanredni studenti stručnih i sveučilišnih studija. Očuvanje studentskog budžeta jedan je od ključnih ciljeva portala i prožima se i kroz druge rubrike u obliku financijskih savjeta, trikova iz kućne radinosti, jednostavnih recepata i mnogih drugih korisnih informacija.

Uz par koraka, studenti koji postanu registrirani članovi ulaze u svijet pogodnosti po njihovoj mjeri. S obzirom na naglasak na vizualnu kulturu današnje studentske populacije, portal možete pratiti i na društvenim mrežama!

Iako je portal x-ica.com namijenjen studentima Hrvatske, sudeći prema zaprimljenom pozdravu iz Japana, čini se da su njegove ambicije puno veće.

Screenshot
Screenshot




Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.