REFORMISTI

Za predsjednika Narodne stranke – REFORMISTI ponovno izabran Radimir Čačić

Autor: dnevno.hr

Zagrebačka gradska organizacija Reformista očekuje vrlo dobar rezultat koji će omogućiti sudjelovanje Reformista u Gradskoj skupštini Grada Zagreba i u Vijećima gradskih četvrti.

U nedjelju je u Kongresnoj dvorani „Globus“ Zagrebačkog velesajma održan je 3. izvještajno-izborni sabor Reformista u prisutnosti 352 delegata iz cijele zemlje i gostiju. Nazočne delegate na saboru Reformista pozdravili su Krešo Beljak – predsjednik HSS-a i saborski zastupnik, Rajko Ostojić – potpredsjednik SDP-a, Drago Prgomet – saborski zastupnik HDZ-a te predstavnici stranke Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez Boris Kladar i Renato Petek.

Sabor Reformista je s 351 glasom „za“ i uz 1 nevažeći listić izabrao dosadašnjeg predsjednika Reformista Radimira Čačića na novi mandat.

Kao izborni cilj za predstojeće lokalne izbore Reformisti imaju osvajanje 1,5% do 2% svih vijećničkih mandata. U izvršnoj vlasti cilj je izbor kandidata Narodne stranke – REFORMISTI za gradonačelnike u Varaždinu, Petrinji, Šibeniku i Vrbovcu, izbor načelnika u nizu općina, kao i izbor Radimira Čačića za župana Varaždinske županije.

Reformisti očekuju vrlo dobre rezultate svojih izbornih lista na sjeveru Hrvatske – u Varaždinskoj, Međimurskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, u Sisačko-moslavačkoj županiji, u Dalmaciji – u Šibeniku, Zadru, Visu, u Karlovcu, kao i u još nekim drugim jedinicama lokalne samouprave u Primorsko-goranskoj županiji te u Slavoniji.

Zagrebačka gradska organizacija Reformista očekuje vrlo dobar rezultat koji će omogućiti sudjelovanje Reformista u Gradskoj skupštini Grada Zagreba i u Vijećima gradskih četvrti.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.