Warning_hairdresser

ZA NE POVJEROVATI: Turistu naplatio šišanje 450 kuna; opravdanje: ‘nije to obično šišanje’

Autor: I.G.

Nije to samo šišanje, kaže, tu je i masaža vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena, objasnio je vlasnik frizerskog salona.

Muško šišanje, pranje kose i brijanje – 450 kuna. Toliki je račun dobio turist iz Norveške, a naplaćena mu je usluga u komiškom Zanatskom “Zoky”, frizerskom salonu vlasnika Zorana Repanića, piše Slobodna Dalmacija.

“Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom”, doznaje Slobodna od Norvežanina.

Cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna, a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna.

Vlasnik frizerskog salona objasnio je što je uračunato u cijenu.

“To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance”, pojasnio je brojke Zoran Repanić.

Opisao je i kako je kod njega poseban tretman. Nije to samo šišanje, kaže, tu je i masaža vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena, objašnjava. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna.

On kaže kako je na Visu inače sve skuplje u usporedbi sa Splitom, pa bi čak i ove cijene po njemu trebale biti i – više.

 

Autor: I.G.

ZADNJE VIJESTI