Patrik Macek/PIXSELL

Vrdoljak zagrmio na Most i HDZ zbog Agrokora: ‘Prestanite se zafrkavati i bezidejno sukobljavati’

Autor: T. P.

Vrdoljak je prozvao HDZ i MOST zbog bezidejnog zafrkavanja i sukobljavanja unutar Vlade

Prvi čovjek HNS-a Ivan Vrdoljak na svojem se Facebook profilu osvrnuo na aktualnu krizu u Agrokoru te na način na koji su HDZ i MOST reagirali na nju.

“Izgleda da će se Todorić prije dogovoriti s vjerovnicima i dobavljačima, nego HDZ s Mostom oko Vladinog modela za Agrokor. Prestanite se zafrkavati i bezidejno sukobljavati oko svake odluke i počnite se ponašati kao jedna Vlada!”, napisao je.

vrdoljak

U statusu prije toga dodao je i da situacija oko Agrokora nije prva koja je podijelila Vladu.

“Od arhiva i otkupa INA-e do uvođenja eura i situacije u Agrokoru, svatko vesla u svoju stranu. HDZ i Most privatizirali su Vladu kao poligon za međusobno sukobljavanje i pokazivanje mišića. Takva politika sukoba dovodi do ponovnog kaosa i osim što je neodgovorno, krajnje je bezobrazno prema poreznim obveznicima”, napisao je Vrdoljak.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.