Nikola Cutuk/PIXSELL
Nikola Cutuk/PIXSELL

Vrdoljak: ‘Na izbore izlazimo samostalno, a zatim ćemo pokrenuti pregovore s SDP-om’

Autor: M.M.

HNS je priopćio kako kreće u pretkampanju za izvanredne parlamentarne izbore s jasnom porukom da je eksperiment Mosta i HDZ-a unazadio Hrvatsku, da je zbog njega izgubljena cijela godina te da je ponavljanje istog scenarija nedopustivo.

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak gostovao  je u nedjelju u središnjem Dnevniku HRT-a gdje je istaknuo da je HNS odlučio pripremiti se za samostalni izlazak na izbore, a zatim će pokrenuti i pregovore s SDP-om da vide imaju li dodirnih točaka. “Treba vidjeti može li glavna poruka, koja treba doći na ovim izborima, stabilizacija institucija i vlasti te da se građanima da sigurnost i poruka kuda ova zemlja ide,  napraviti u zajedničkom predizbornom nastupu s SDP-om”,rekao je .

“Prvi je cilj pobjeda na izborima te poruka da ovaj opasni ekstremizam i jeftini populizam moraju biti kažnjeni”, dodao je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

HNS je priopćio kako kreće u pretkampanju za izvanredne parlamentarne izbore s jasnom porukom da je eksperiment Mosta i HDZ-a unazadio Hrvatsku, da je zbog njega izgubljena cijela godina te da je ponavljanje istog scenarija nedopustivo.

Središnji odbor ovlastio je Predsjedništvo HNS-a da poduzme sve radnje kako bi HNS bio spreman samostalno izaći na izbore, da idući tjedan formira izborne stožere i imenuje koordinatore po izbornim jedinicama, u regionalnim savezima i županijskim organizacijama HNS-a.

Autor: M.M.

ZADNJE VIJESTI