Borna Filic/PIXSELL

VOZAČI OPREZ: Pročitajte što vas očekuje na cestama

Autor: M.B.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u središnjoj Hrvatskoj.

Zbog prometne nezgode na autocesti A1, u tunelu Šubir, između čvorova Ploče i Vrgorac, u smjeru Zagreba vozi se usporeno, jednim trakom, javlja HAK.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Ima je i na dionicama autocesta: A1 na mostu Gacka (142. km), između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, A2 Zagreb-Macelj između Zaprešića i Krapine te A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u središnjoj Hrvatskoj. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Za sav promet zatvorene su ceste:

DC2 u Virovitici, Vukovarska i Bilogorska ulica. Obilazak za teretna vozila je: Lukač-Gradina-Suhopolje-Slatina, a za ostala vozila je gradskim ulicama;
most Hambarište na DC42 Vrbovsko-Ogulin. Obilazak za vozila do 15t je lokalnom cestom LC58036 Vrbovsko-Kučaj-Okruglica, a za vozila preko 15t autocestama A1 i A6 (čvor Vrbovsko-čvor Bosiljevo 2- čvor Ogulin);
DC24 Zabok-Zlatar Bistrica od Luga Zabočkog do Bedekovčine (od kraja parkirališta Opće bolnice Zabok do spoja s brzom cestom u Bedekovčini).

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

Podravskoj magistrali u Kloštru Podravskom (do 1. listopada od 7 do 18 sati);
DC28 čvor Cugovec-Sveti Ivan Žabno i Novi Glog-Kenđelovac;
DC8 Jadranskoj magistrali između Kaštel Starog i Kaštel Gomilice;
državnoj cesti DC228 Jurovski Brod-Ozalj u Ozlju, zbog klizišta, vozila ukupne mase do 3,5 t voze jednim trakom. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC6 Jurovski Brod-Netretić-Karlovac

Autor: M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.