Borna Filic/PIXSELL

VOZAČI OPREZ: Na A1 prevrnula se brodica, vozi se u kolonama

Autor: M.B.

Promet kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita se propušta.

Na autocesti A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, kod vijadukta Baričevići, prevrnula se brodica koju je vukao automobil. Zbog nesreće  u smjeru Splita vozi otežano, suženim kolnikom do 40 kilometara na sat, javlja HAK.

Promet kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita se propušta. Zbog pojačanog izlaza vozila, na čvoru Sveti Rok u smjeru Splita kolona je oko 2-3 km.

Moguć je i obilazak državnim cestama DC50 i DC54 od čvora Sveti Rok preko Gračaca i Zatona Obrovačkog do čvora Maslenica te od čvora Gornja Ploča državnom cestom DC522 prema Udbini i dalje prema Gračacu.

Pojačan je promet na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici u oba smjera, na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u oba smjera, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, duž Jadranske magistrale (osobito na prilazima Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te na dionici Split-Omiš-Makarska), kod tunela Učke u smjeru Rijeke, na autocesti A7 kod čvora Matulji i na cestama u Istri.

 

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.