Facebook

VOLIŠ DINAMO I HOS? Dođi u ‘Kutiju šibica’, upoznaj heroja Markuša, a nakon toga – tekma!

Autor: S. Vučković

BBB i Dinamo futsal su, naime, u maloj Kutiji šibica organizirali predstavljanje knjige ''58'' HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca, autora Damira Markuša.

U nedjelju, 20.11.2016., na zagrebačkoj Trešnjevci odvijat će se prava braniteljsko – nogometna poslastica na koju su pozvani svi oni koji vole Dinamo i poštuju ulogu HOS-a u Domovinskom ratu.

BBB i Dinamo futsal su, naime, u maloj Kutiji šibica organizirali predstavljanje knjige ”58” HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca, autora Damira Markuša. Tom prigodom će biti prikazan film “HOS u Vukovaru”, a od Damira Markuša će se iz prve ruke doznati kako je tih mjeseci bilo na vukovarskom Sajmištu.

Promocija počinje u 16 sati, a nakon što navijači doznaju sve o obrani Vukovara i ulozi HOS-a u Domovinskom ratu – slijedi nogometna utakmica Dinamo – Split s početkom u 19 sati.
– Svi u dvoranu, svi na tekmu, nema predaje – poručuje branitelj i dinamovac Damir Markuš.

Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.