Jurica Galoic/PIXSELL

VLADIMIRA PALFI EKSKLUZIVNO ZA DNEVNO: Ja sam na magisteriju, a snimka je montirana

Autor: Iva Međugorac

Vladimira Palfi iznijela je kratko i bezvoljno svoju stranu priče za naš portal.

‘Ne želim se baviti prozivkama koje se stavjaju na moj račun, trenutno nisam u zemlji, a video kojega su mediji objavili nije autentičan već su to podmetanja Hrvoja Runtića koji stoji iza tih montaža. Što se tiče mojega studija ni ti podaci također nisu točni jer sam trenutno na magisteriju pa se pitam je li i to plagirano i lažirano. Sve što mi se događa su lažiranja i podmetanja koja trenutno nemam snage previše komentirati’, ekskluzivno za naš portal izjavila se saborska zastupnica Živog zida Vladimira Palfi koja je podsjetila kako je slične priče hrvatska javnost imala prilike slušati i u vrijeme dok je njezin partner Ivan Sinčić bio kandidat za predsjednika Republike.

Podsjetimo, Palfi koja je u Sabor ušla kao kandidat u trećoj izbornoj jedinici uz svoje je ime upisala i titulu dipl. Ing, a iz čega proizlazi da je diplomirana inženjerka građevine. Tako se i predstavljala u medijima. No, prema pisanju Globusa pronaći vezu nje i građevine nije moguće te prema svemu sudeći ona ne posjeduje diplomu Građevinskog fakulteta. Ni na zagrebačkom, ni na osječkom Građevinskom fakultetu nije moguće ući u trag koji bi potkrijepio da je Vladimira Palfi završila studij i stekla zvanje diplomirane inženjerke.


 

RAZOTKRILI BUDUĆU ZASTUPNICU ŽIVOG ZIDA: Palfi uopće nije inžinjerka, nije završila ni prvu godinu Građevine!


 

Uz titulu koju je sebi nadjenula na glasačkom listiću, koji očito ne prolazi nikakav filter, Vladimira Palfi je u Gloriji usred kampanje opisala kako je prvo radno iskustvo stekla u marketingu. Požalila se da je samo jednom u životu imala priliku raditi u struci te je “vodila gradilište jedne poslovne zgrade u Gorskom kotaru, dok su joj se angažmani iz marketinga stalno nudili”.
Zaključila je da joj to dobro ide, pohvalila se novinarki, pa je lani upisala i studij marketinga i odnosa s javnošću pa je stoga nejasno na koji se način Palfi trenutno nalazi na magisteriju kao što tvrdi u razgovoru za naš portal, jer ako je lani upisala studij marketinga on bi trebao trajati minimalno tri godine te je tek potom moguće upisati magisterij.

No, nije to jedini problematičan dio u biografiji ove mlade živozidašice, jer se prije šest godina zaposlila se kao trgovačka putnica u prodajnom centru Bat u Čakovcu. Ali, tamo je dobila otkaz u nerazjašnjenim okolnostima, o kojima Uprava šuti, a mještani svjedoče kako je otkazu prethodio okršaj sa zaštitarom na parkiralištu šoping-centra.




Za svoju sumještanku u njezinu rodnom mjestu Belica – gdje se u središtu mjesta koči spomenik krumpiru, simboličan znak kako ljudi toga kraja žive i zarađuju baveći se proizvodnjom krumpira – nemaju lijepih riječi. Opisuju je kao osobu koja je od malih nogu pokazivala znakove problematičnog ponašanja; tvrde da je bila sklona ispadima i prijetnjama, fantaziranju, preuveličavanju i životu iznad realnih mogućnosti, a u javnost je procurio i video u kojem ona dramatično urla na Sinčića, a iz kojega se može postaviti pitanje tko uistinu vlada Živim zidom, na što nam je Vladimira kazala da je snimka montirana.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.