screenshot

(VIDEO) Pulski Anonymousi objavili šokantan video policijske sile

Autor: dnevno.hr

Video koji su podijelili Anonymousi sažima kadrove niza situacija

Skupina Anonymous Pula na svojem je Facebook profilu podijelila niz montiranih videoisječaka koji pokazuju različite situacije hrvatske policije.

“Pogledajte hrvatsku policiju u službi bankarskog sistema”, napisali su uz videoisječak, dodavši da će se od onoga što video prikazuje mnogi naježiti.

Svega dan nakon što je Živi zid na svojem Facebook profilu objavio upitno postupanje navodnih policijskih službenika tijekom deložacije u Motovunu, ovaj videoprilog daje još goru sliku o službenicima koji bi u Hrvatskoj trebali biti u službi zaštiti sigurnosti.

>>> (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Živi zid objavio snimku na kojoj se vidi kako policajac guši vijećnika županijske Skupštine i udara tajnika stranke!

Bol, strah i nevjerica na licima ljudi koji se mogu vidjeti u ovom videoprilogu pričaju svoju priču, a koliko hrvatska policija štiti narod pitanje je koje ostaje otvoreno.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.