Screenshot

(VIDEO) Ponovno u saborskim klupama: Prisjetite se urnebesnog ‘potonuća’ Ivana Šukera koje je obišlo svijet

Autor: dnevno.hr

Legendarnu Šukerovu nezgodu, koja zasigurno ulazi u kategoriju 'Najsmiješniji padovi hrvatskih političara' možete pogledati u nastavku

Na današnjoj sjednici sabora prihvaćen je prijedlog HDZ-a te se u saborske klupe ponovno vratio  HDZ-ov veteran Ivan Šuker.

Šuker će mijenjat Dražena Bošnjakovića koji je preuzeo Ministarstvo pravosuđa, umjesto Andre Krstulovića Opare koji je izabran za gradonačelnika Splita.

Kada je riječ o bivšem  HDZ-ovom ministru financija, nemoguće je ne prisjetiti se njegove legendarne nezgode tijekom gostovanja u HTV-ovoj emisiji Studio 4 2015. godine kada je doslovno potonuo iz kadra nakon što je popustio stolac.

Šuker je potpuno smiren nastavio razgovor o ozbiljnim temama kao da se ništa nije dogodilo.

O svemu se tada oglasila i novinarska Tončica Čeljuska koja je priznala kako je jedva uspjela privesti emisiju kraju a da nije prasnula u smijeh.

Snimka nezgode obišla je svijet, a prikazana je  i u poznatom talk showu, popularne američke voditeljice i komičarke Ellen Degeneres

Legendarnu Šukerovu nezgodu, koja zasigurno ulazi u kategoriju ‘Najsmiješniji padovi hrvatskih političara’ možete pogledati u nastavku:




 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.