screenshot

(VIDEO) PERNAR OPET NA KOLJENIMA: Policajci ga bacili na tlo, evo što je vikao!

Autor: dnevno.hr

Saborski zastupnik Ivan Pernar došao je na deložaciju s koje je odmah počeo izvještavati uživo.

“Uživo iz Črnomeljskog puta 3 gdje se deložira obitelj Gračanin zbog kredita Zagrebačke banke”, napisao je Pernar uz video koji je objavio na svojoj Facebook stranici.

Ubrzo je situacija eskalirala jer policija Pernaru nije dopustila prolazak do kuće, ograđen zaštitnom policijskom trakom. Zastupnik se posvađao s policijom te ih nastavio snimati i komentirati.

“Želi se deložirati jedna obitelj koja nije mogla vratiti kredit. U Hrvatskoj navodno postoji sloboda govora, ali javnosti se ne dozvoljava da snima ono što se događa. Deložacija je zakazana u deset sati”, rekao je Pernar u uvodu.

“Pitanje je je li moguće da policija može blokirati cestu i da će uhititi saborskog zastupnika”, rekao je Pernar snimajući policiju pored koje se neuspješno pokušao probiti.

“Neka cijeli svijet ovo vidi. Neka cijela Hrvatska vidi što se ovdje događa. Pustite me da prolazim ulicom, ja sam saborski zastupnik. Neka cijela Hrvatska vidi ovu politiku HDZ-a”, vikao je Pernar.

Policajci su ga lako svladali.




“Pogledajte represiju na saborskog zastupnika, pogledajte ovo što se događa. Pogledajte kako izgleda fašizacija društva pod Andrejom Plenkovićem”, rekao je Pernar. “Plenkoviću, srami se”, uzvikivao je.

Policiju su pitali ima li nalog za ovakvo ponašanje, no s druge strane nije dopirao odgovor.

“Toliko o demokraciji, slobodi govora i slobodi kretanja”, zaključio je Pernar.




Na snimci koju je emitirao Živi zid vidi se da su policajci spriječili Pernara da prođe prema kući.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.