Facebook/Željko Glasnović

VIDEO KOJI NITKO NIJE ŽELIO OBJAVITI: General Glasnović od omiljenog lika postao osoba koju mediji u RH moraju ignorirati!?

Autor: dnevno.hr

Prilikom dostavljanja prijave Neovisne liste za XI. Izbornu jedinicu, nositelj koje je upravo Željko Glasnović, ovaj hrvatski general imao je obraćanje pred prisutnim novinarima, a kako je načinjen i video snimak isti je kasnije poslan na adrese mnogih medija u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, no osim našeg portala nitko ga nije objavio!

Jednostavno rečeno, Glasnović je smetnja odavno i SDP-u, a napuštanjem HDZ-a postao je smetnja i svojoj bivšoj stranci, a kako je poznato da dvije vodeće stranke u državi kontroliraju većinu medija, ovakvo nešto i ne treba čuditi.

Glasnović je u nešto manje od četiri minute razgovora s novinarima rekao mnogo, čak daleko više nego što su brojni hrvatski političari kazali za dugogodišnjeg boravka u saborskim klupama, a kako nema sumnje da je sada postao smetnja i jednima i drugima njihov stav je, očito, da ga je najbolje pokušati ignorirati.

Podsjetimo, general Glasnović je ovom prilikom, pored ostalog, rekao kako “treba ubrzati neke procese jer spora pravda nije pravda, Hrvati odlaze iz BiH, kao i Hrvatske te se stvaraju nove generacije iseljenika”.

Za SDP ništa čudno, međutim, zar je moguće da HDZ-u smeta ukazivanje na ove stvarne probleme? Željko Glasnović je dodao i da ne želi biti fikus interesnih skupina jer “ljudi su ginuli i u BiH i u Hrvatskoj da imamo modernu državu, a ne nekakvu Croslaviju”.

Poručio je kako nije iz reda onih koji rade za UDBA-u, KGB ili CIA-u te ne provjerava biografije ljudi, već radi po savjesti, a moguće je da su sve to organizacije o kojima nije dobro u negativnom kontekstu govoriti, pa i otuda cenzura spram Glasnovića, pa čak i onih medija čiji je bio rado viđen gost sve do trenutka izlaska iz HDZ-a!?




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.