Goran Stanzl/PIXSELL

(VIDEO) Hasanbegović ‘izrešetao’ šefa zagrebačkog HDZ-a zbog- golfa!

Autor: dnevno.hr / Z1

Naime, kada je na dnevni red došla točka o sponzorstvu  turnira Hasanbegović je uvodno pitao 'Tko se bavi golfom?', a  HDZ-ov predsjedavajućI  Odbora Andrija Mikulića je odgovorio Golferi'

ogledajte kako je Zlatko Hasanbegović (NHR) na sjednici Odbora za javna priznanja ZG skupštine ‘spustio’ Andriji Mikuliću (HDZ) koji je pokušao opravdati trošenje 10 000 kuna gradskog novca za jednu golfersku manifestaciju u Zagorju! Naime, Z1 televizija donosi na što se troši novac Zagrepčana.

Na sjednici Odbora za javna priznanja zagrebačke Gradske skupštine razmatralo se pokroviteljstvo nad brojnim manifestacijama, a jedna je posebno zapela za oko Zlatku Hasanbegoviću – GOLF TURNIR ‘Zagorje vu srcu’ !
Naime, kada je na dnevni red došla točka o sponzorstvu  turnira Hasanbegović je uvodno pitao ‘Tko se bavi golfom?’, a  HDZ-ov predsjedavajućI  Odbora Andrija Mikulića je odgovorio Golferi’
Politički tajnik stranke ‘Neovisni za Hrvatsku’ rekao je , među ostalim, kako 10 000 kuna svaki sudionik golf turnira iz džepa može izvaditi bez problema i  kako mu se nerazumnim čini potez da porezni obveznici Grada Zagreba plaćaju bilo koji iznos za golf turnir jer je, kaže, riječ o dokoličarskom športu za one koji imaju višak novca i višak slobodnog vremena.

Autor:dnevno.hr / Z1
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.