Patrik Macek/PIXSELL i Boris Scitar Vecernji List PIXSELL

VERBALNI OKRŠAJ I RAT KOMENTARIMA: Brkić poručio Kotromanoviću da liječi komplekse, ovaj mu spustio

Autor: dnevno.hr

Ostanak ministra obrane Krstičevića pokrenuo je javnu raspravu između bivšeg ministra Kotromanovića i potpredsjednika Sabora Milijana Brkića

Nakon Facebook objave bivšeg SDP-ovog ministra obrane Ante Kotromanović o ostanku Damira Krstičevića na poziciji ministra u kojoj je, između ostalog, napisao “Ministar uvrijeđena frajla ostaje”, na svom se Facebook profilu javio i Milijan Brkić.

Istaknuo je kako mu je drago što je istinski heroj Domovinskog rata, njegov prijatelj i “ratni drug” general Damir Krstičević odlučio da će nastaviti obnašati dužnost potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane. Zapaža i kako je Ante Kotromanović malo ljubomoran na Damira, a to se moglo osjetiti u komentarima nakon aktualnog splitskog požara, kada je Kotromanović komentirao kako se sustav domovinske sigurnosti raspao na prvom koraku. Nakon opaski o Milanovićevoj Vladi i ulozi bivšeg ministra, napisao je i kako smo na kraju krajeva svi mi od krvi i mesa, a malo ljubomore može bit i poticajno, no Kotromanovićeva je ljubomora prešla u ”teške komplekse”.

” Iako mi nikada neće biti jasno kako je moguće da „čovik od dva metra“ kao što je Kotromanović može imati komplekse na bilo koga, a pogotovo na svoga suborca Damira Krstičevića – ipak me tješi rečenica koju sam danas čuo od svoga prijatelja liječnika, a ona glasi: KOMPLEKSI ZNAJU BITI JAKO PROBLEMATIČNI, ALI MOŽE IH SE RELATIVNO USPJEŠNO LIJEČITI – A RADNA TERAPIJA JE NAJUČINKOVITIJA ”- napisao je na svom profilu Milijan Brkić.

Kotromanovićev odgovor nismo morali dugo čekati. Dragom ”Vasi” zahvalio se na javljanju i vrijednim komentarima sarkastično pišući kako je jako ljubomoran na taj sustav domovinske sigurnosti jer su lijepo prikazali kako funkcionira u praksi. Kotromanović je naveo kako su se navijači i narod prije i bolje samoorganizirali nego li je Vlada pokrenula sustav kriznog upravljana.

” Čudi me da si iznio niz netočnih činjenica, ali očito je to posljedica nedostataka rada u Saboru i tvog dvomjesečnog godišnjeg odmora. Slažem se da je radna terapija dobra za liječenje kompleksa neinformiranosti! ”- na kraju svoje objave poručio je Kotromanović.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.