Dusko Jaramaz/PIXSELL

UZNEMIRUJUĆI DETALJI TEŠKE NESREĆE: Otac namjerno ubio sebe i 8-godišnjeg sina?

Autor: dnevno.hr

Mišel je još od mladosti imao problema s drogom, zbog koje se neko vrijeme liječio i u komuni, a budući da se nije izliječio od ovisnosti, to je bio razlog bračnih razmirica.

U sudaru koji se dogodio prošlog petka na vodičkoj obilaznici poginuli su 33-godišnji vozač i njegov 8-godišnji sin, učenik OŠ Vodice. Istraga bi trebala odgovoriti zbog čega je vozač, koji se kretao iz Šibenika prema Zadru, prešao na suprotni trak i usmrtio sebe i svog sina. Prema najcrnjem scenariju, vozač Mišel Katinić sjeo je za upravljač s namjerom da ubije sebe i sinčića, doznaje Jutarnji.

Mišel se prije šest godina sa suprugom i njihovim tada dvogodišnjim doselio u Vodice iz Slavonskog Broda, a navodno su često mijenjali adrese te su im jedni od stanodavaca otkazali najam zbog čudnog i ponekad agresivnog Mišelovog ponašanja.

Često se svađao sa suprugom, bilo je i nasilja u obitelji, a nekoliko puta su i bili pred razvodom, nakon čega bi se ponovno pomirili i vratili jedno drugome. Mišel je još od mladosti imao problema s drogom, zbog koje se neko vrijeme liječio i u komuni, a budući da se nije izliječio od ovisnosti, to je bio razlog bračnih razmirica. Supruga Bernarda navodno se povjerila i prijateljicama da joj je zbog suprugovog ponašanja život postao pakao te da se udala za njega samo zato što je neplanirano zatrudnjela u 17. godini, piše Jutarnji.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.