Sanjin Strukic/PIXSELL

UŽIVAJTE JOŠ MALO: Stiže promjena vremena, temperature naglo padaju

Autor: M.B.

Za vikend će biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku.

Prema prognozi DHMZ-a u četvrtak nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu povremeno uz umjerenu naoblaku, a ujutro ponegdje sa sumaglicom ili maglom. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom između 22 i 27 °C.

Slično vrijeme bit će i u petak, s tim da više oblaka krajem dana i u noći malo kiše može pasti ponajprije u Gorskom kotaru te na širem riječkom području.

Za vikend će biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Malo kiše u subotu može pasti u najzapadnijim krajevima, a mjestimični pljuskovi mogući su na Jadranu.

U nedjelju stiže nova promjena vremena u znaku kiše, pljuskova i osjetnog pada temperatura. Promjena će idući tjedan donijeti i do 10 stupnjeva niže maksimalne temperature u odnosu na ovaj tjedan.

Jutarnje temperature će se u kopnenim predjelima spustiti blizu ništice, a dnevne neće prelaziti 15 Celzijevih stupnjeva.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.