Zeljko Lukunic/PIXSELL

USRED TURISTIČKE SEZONE Vodice i Tribunj ostali bez vode, pukla cijev – i to nije prvi put

Autor: I.G.

Grad Vodice i šibenski Vodovod osigurali su vodoopskrbu alternativnim pravcem - preko Srime. Da nije tako, samo bi u Vodicama žedno ostalo oko 30.000 stanovnika i turista.

Tisuće stanovnika i gostiju Vodica i Tribunja ostale su jutros, usred turističke sezone – bez vode. Puknuo je magistralni cjevovod. U funkciji je alternativni pravac vodoopskrbe kojim se oprskrbljuje središte Vodica, u kojem je trenutačno najviše gostiju – 10.000.

Iz Grada Vodica pozivaju korisnike da izbjegavaju uporabu vode za sve drugo osim za piće. Ekipa šibenskog vodovoda otkrila je mjesto puknuća cijevi i u tijeku je otklanjanje kvara. Joško Krička iz šibenskog vodovoda izjavio je za HRT kako se radi o cijevima koje su nekvalitetno postavljene još 1989. godine i s kojima su već više puta imali problema.

Puknuće cijevi ne može se predvidjeti. No, za takav su slučaj grad Vodice i šibenski Vodovod osigurali vodoopskrbu alternativnim pravcem – preko Srime. Da nije tako, samo bi u Vodicama žedno ostalo oko 30.000 stanovnika i turista.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.