Dusko Marusic/PIXSELL

UPOZORENJE VOZAČIMA: Opasnost od životinje na kolniku

Autor: M.B.

Magla još mjestimice smanjuje vidljivost u Lici.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Popovača opasnost je od životinje na kolniku na 80. km. Prema dojavi radi se o psu, informacija je iz HAK-a.

Magla još mjestimice smanjuje vidljivost u Lici. Ima je i na dionici autoceste A1 između čvorova Otočac i Gospić. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog radova se vozi dvosmjerno, jednom stranom kolnika, na autocestama:

-A1 između čvorova Otočac i Perušić na mostu Gacka (u duljini od oko 6 km);
zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Kosnica, na nadvožnjaku Mičevec (u duljini od oko 2 km), povremeno se vozi u koloni;
-A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zabok (u duljini od oko 3 km);
-A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanić Grad i Križ (u duljini od oko 3 km).
Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova):

-most Hambarište na DC42 Vrbovsko-Ogulin. Obilazak za vozila do 15t je lokalnom cestom LC58036 Vrbovsko-Kučaj-Okruglica, a za vozila preko 15t autocestama A1 i A6 (čvor Vrbovsko-čvor Bosiljevo 2- čvor Ogulin);
-državna cesta DC24 Zabok-Zlatar Bistrica od čvora Bračak do Bedekovčine (do 20. prosinca 2016.);
-ŽC5209 Ponte Porton-Vižinada. Obilazak:Vižinada-Tićan-Karojba-Motovun-D44 Ponte Porton.
Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

DC3 između čvora Popovec i Soblinca u zoni radova vozi se jednim trakom, naizmjence uz semafore (u vrijeme pojačanog prometa mogući su duži zastoji);
Podravskoj magistrali u Kloštru Podravskom (do 1. listopada od 7 do 18 sati);
DC28 čvor Cugovec-Sveti Ivan Žabno i Novi Glog-Kenđelovac;
DC8 Jadranskoj magistrali kod Sukošana te između Kaštel Starog i Kaštel Gomilice;
državnoj cesti DC228 Jurovski Brod-Ozalj u Ozlju, zbog klizišta, vozila ukupne mase do 3,5 t voze jednim trakom. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC6 Jurovski Brod-Netretić-Karlovac.
IZVANREDNI PRIJEVOZ:

26. rujna od 08,30 sati do 09,30 te od 12,30 do 13,30 sati sati izvanredni prijevoz kretat će se na relaciji: Kolodvorska (Bizovac)-ŽC4067-DC2-Samatovci-križanje DC2 s DC34-vijadukt Josipovac.
27. rujna od 08,30 do 09,30 te od 12,30 sati do 13,30 sati izvanredni prijevoz kretat će se na relaciji: Kolodvorska (Bizovac)-ŽC4067-DC2-Samatovci-križanje DC2 s DC34-vijadukt Josipovac.

Autor: M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.