Dino Stanin/PIXSELL

UPOZORENJE IZ HAK-a: Bura stvara poteškoće u prometu, saznajte gdje se očekuju gužve!

Autor: M.B.

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i dijelu Dalmacije.

Zbog bure su samo za osobna vozila otvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački);
-autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnica i Kikovica (otvorena je samo za osobna vozila. Ostala vozila voze obilazno starom cestom kroz Gorski kotar (DC3).

Na Krčkom mostu, autocesti A7 Orehovica-Šmrika i Jadranskoj magistrali (DC8) od Bakra do Novog Vinodolskog, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), informacija je iz HAK-a.

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i dijelu Dalmacije.

Tijekom dana pojačan promet uz moguće povremene zastoje očekuje se na:

-Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Crikvenici, Senju, Zadru, Šibeniku, Splitu, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku;
-brzoj cesti (A8) između tunela Učka i čvora Matulji (A7) u oba smjera;
-autocesti A7 GP Rupa -Diračje te Sveti Kuzam-Šmrika
-na cestama u Istri na prilazima Umagu, Poreču, Rovinju i Puli;
-Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija;
-DC306 Vir-Nin-Zadar;
-DC66 Opatija-Mošćenička Draga.

Autor: M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.