Robert Anic/PIXSELL

Umjereno sunčan dan uz moguće pljuskove

Autor: dnevno.hr / DHMZ

Najviše jutarnje temperature od 8 do 19°C, a dnevne od 18 do 24°C

Djelomice, a u Slavoniji te Dalmaciji i pretežno sunčano, na kopnu ujutro i dio prijepodneva uz mjestimičnu maglu. Na sjevernom Jadranu te u gorskim krajevima oblačnije, kiša te pljuskovi i grmljavina mogući su već prijepodne, a osobito poslijepodne i navečer, kada će se postupno širiti prema središnjim predjelima. Prema kraju dana na sjevernom Jadranu su mogući intenzivniji pljuskovi. Vjetar na kopnu većinom slab, u gorju mjestimice umjeren jugozapadni. Na sjevernom Jadranu će puhati umjeren jugozapadnjak i jugo, a u Dalmaciji slab do umjeren sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 18 do 23, u Dalmaciji viša.

U Zagrebu ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla, a danju djelomice sunčano. Poslijepodne porast naoblake, a do kraja dana moguća je i kiša ili pljusak s grmljavinom. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura oko 20 °C, , piše DHMZ.

Autor:dnevno.hr / DHMZ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.