flickr

Uhvaćena četiri klauna u Slavoniji: Plašili ljude pa zaradili prijave!

Autor: M. M.

O cijelom slučaju oglasio se i MUP i poručio građanima da se odmah obrate policiji ako ih klaunovi uznemiravaju.

Četiri “šaljiva” klauna u Beničancima kod Donjeg Miholjca dobit će prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira. Četvorka se zabavljala na tuđi račun u petak navečer, piše Glas Slavonije. 

“Tri maloljetnika i 23-godišnjak maskirani u klaunove ispuštali su neartikulirane glasne zvukove po mjestu i tako uznemiravali mještane. Policija ih je zatekla u selu i, kada su upitani zašto su se maskirali, rekli su da su se samo htjeli našaliti”, kazao je Vlado Krznarić, policijski službenik iz Odjela za analitiku i informiranje Policijske uprave osječko-baranjske.

Prema njegovim riječima, u posljednjih desetak dana u PU osječko-baranjsku stiglo je deset dojava o pojavi tzv. strašnih klaunova. Ovo je prva dojava koja je rezultirala time da su “šaljivci” i uhvaćeni, a za ostalih devet dojava policija nije mogla ni potvrditi ni dokazati da su se klaunovi zaista pojavili.

O cijelom slučaju oglasio se i MUP i poručio građanima da se odmah obrate policiji ako ih klaunovi uznemiravaju.

Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.