Ugledao sam mladića kako leži na cesti: Novi, jezivi trend mladih Slavonaca

Autor: Iva Međugorac

Kako su došli na tu ideju te zašto ugrožavaju vlastiti život, nejasno je zbunjenim građanima.

Tinejdžeri i srednjoškolci koji u večernjim satima sjede i odmaraju na pola ceste prkoseći vozačima, prizor je s kojim se u posljednje vrijeme često susreću mještani Đurića, a od kojih je jedan o ovome bizarnom trendu progovorio za Glas Slavonije. Kako kaže osobno se uvjerio u tu bizarnost po povratku iz Gunje, a kako tvrdi način na koji su pokušavaju dignuti adrenalin mogao bi tragično okončati.

– Ugledao sam mladića kako leži na cesti, a kraj njega su još dvojica čučala. Pomislio sam da se nešto loše dogodilo, da je netko stradao i da dečkima treba pomoć. Automatski sam stisnuo kočnicu, automobil se baš zaustavljao kad oni naglo skočiše i razbježaše se glasno se cereći – prepričao je događaj koji ga je šokirao te se zapitao što tim mladima pada na um i za kakvim se trendovima povode. Nije ovo jedini ovakav bizaran slučaj jer za isti medij još je jedan stanovnik prepričao kako mladi koji su se nalazili na cesti nisu reagirali na zvuk dolazećeg vozila niti na sirenu, već su kada im se vozilo posve približilo kroz smijeh i povike oduševljenja počeli bježati.

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.