Goran Stanzl/PIXSELL

Udruga Franak ide na izbore!

Autor: T. P.

"Nama su prihvatljive sve stranke koje će naše ciljeve prihvatiti u potpunosti. Nećemo se baviti nikakvim svjetonazorskim pitanjima", dodao je Aleksić.

Goran Aleksić, član Udruge Franak, za N1 televiziju rekao je da Udruga ne postaje politička stranka, ali da se pojedini članovi imaju namjeru kandidirati na izborima. Hoće li to biti samostalno ili u suradnji s drugim strankama, vidjet ćemo. Odlučili smo da je potrebno da neki članovi uđu u Sabor ako je to moguće”, rekao je Aleksić i dodao da su od sada bivše Vlade Domoljubne koalicije dobili nekoliko obećanja, od kojih niti jedno nije bilo ni započeto, a kamoli ispunjeno.

“Ima nas 7 ili 14, vidjet ćemo. Sedam nas ima ako idemo s raznim strankama, a 14 ako idemo samostalno. Vjerujem da ćemo ići u jednoj izbornoj jedinici na izbore ako idemo samostalno. Neće biti potrebno da se svi angažiraju jer bi tako gubili aktiviste”, istaknuo je Aleksić koji nije želio otkrivati s kim pregovaraju.

“Nama su prihvatljive sve stranke koje će naše ciljeve prihvatiti u potpunosti. Nećemo se baviti nikakvim svjetonazorskim pitanjima”, dodao je.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.